1saji7 مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 عنوان عشق / نفرت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست آیا میشه از پس نفرت عشق به وجود بیاد؟ شما داشتین این تجربه را؟ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡ 1399/12/17 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدی۰معجزه۰زندگیم عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 305 طرف مقابل چی ؟ اون هم متنفر بوده ؟؟؟ نه از همون اول اول عاشق
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 ارع عزیزم بشدددت ازش متنفر بودم ولی الان جوری عاشقشم ک بیشتر ازخودم میخامش وای من دچار همچین حسی شدم ولی نمیتونم حسم را بهش بگم راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 نه از همون اول اول عاشق واو زیبا 🧿 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 😏😓 متنفرم از این حس از این تلقین من دارم دیوونه میشم موهامو برای اینکه حالم خوب نبود کلا زدم منم یه همچین کاری کردمانقد برات مهم نباشه که حتی سعی کنی از فکرت بندازیش بیرونیکم صبر کن حل میشه و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
مهدی۰معجزه۰زندگیم عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 305 [QUOTE=180077013]واو زیبا 🧿[/QUOTE چه زیبایی اولش به قول شما رمانتیک بود بعدش جووووری چوب خوردم که انننقد پشیمونم الان ولی خب چه فایده
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 چکارته اسیمنم نگفتم بهشاز این عشق سوزان عجیب دارم میسوزماونم رفتارش غیرمستقیم میگ ک منو میخاد ولی مستقیم نگفتهتوکل کردم بخدا
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 وای من دچار همچین حسی شدم ولی نمیتونم حسم را بهش بگم نگوحداقل باید یه سال بگذره که بفهمی واقعا عشقه یا نه و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 چکارته اسی منم نگفتم بهش از این عشق سوزان عجیب دارم میسوزم اونم رفتارش غیرمستقیم میگ ک منو میخاد ... منتظر باش اون بگهاوایل نگو که قبلا عاشقش بودی.خیلی محتاط عمل کن و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 چکارته اسی منم نگفتم بهش از این عشق سوزان عجیب دارم میسوزم اونم رفتارش غیرمستقیم میگ ک منو میخاد ... یه چله زیارت عاشورا بگیر و از امام حسین بخواه هرچی صلاحه رقم بزنه براتتجربش و داشتم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 [QUOTE=180077013]واو زیبا 🧿[/QUOTE چه زیبایی اولش به قول شما رمانتیک بود بعدش ... وای من فکر کردم رسیدین بهم واااای راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 یه چله زیارت عاشورا بگیر و از امام حسین بخواه هرچی صلاحه رقم بزنه برات تجربش و داشتم میدونی میخام چله بسم الله الرحمن الرحیم بگیرمخیلی دوسش دارم میدونم دوسم داره ولی نمیگه بهمبرام دعاکنین ب سپهرم برسم
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 نگو حداقل باید یه سال بگذره که بفهمی واقعا عشقه یا نه طرف آشناس پسرخالمه😑😵 شش هفت ماهیه اینجوری شدم مامانم میخواد منو ببره روانپزشک😑 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 میدونی میخام چله بسم الله الرحمن الرحیم بگیرم خیلی دوسش دارم میدونم دوسم داره ولی نمیگه بهم برام ... هرچی که صلاحه برات اتفاق میوفتهاز خدا اون شخص و مستقیم نخواه ازش بخواه هرچی برات خوبه اتفاق بیوفته و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 یه چله زیارت عاشورا بگیر و از امام حسین بخواه هرچی صلاحه رقم بزنه برات تجربش و داشتم یعنی اثر داره؟ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡