2777
2789
عنوان

عشق / نفرت

917 بازدید | 165 پست

آیا میشه از پس نفرت عشق به وجود بیاد؟ شما داشتین این تجربه را؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
از عشق نفرت بیاد میشه اما از نفرت عشق بیاد و ندیدم 

هی

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فیلم ترکیه ای ها ک اینجوریه نمیدونم تجربه نداشتم‌😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
فیلم ترکیه ای ها ک اینجوریه نمیدونم تجربه نداشتم‌😂

🤣🤣🤣🖐🏻♥️

یه بار خواستم همسرم رو تهدید کنم . بهش گفتم حواست باشه ها فاصله بین عشق و نفرت موییه 😎😎 خدایی کار ...

واو نه من می‌خوام بفهمم که من عاشق شدم یا این همش تلقینه

هرچیزی  ممکنه. هیچ چیزی محال نیس.....

واو زیبا بود دوس داشتم

برای خودم پیش اومده  نفرت بیش از حد  بعدش عشق عمیق

طرف مقابل چی ؟ اون هم متنفر بوده ؟؟؟

من هم عشق دارم هم نفرت 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
تلقینه

😏😓 متنفرم از این حس از این تلقین من دارم دیوونه میشم موهامو برای اینکه حالم خوب نبود کلا زدم