1saji7 مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 عنوان عشق / نفرت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست آیا میشه از پس نفرت عشق به وجود بیاد؟ شما داشتین این تجربه را؟ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡ 1399/12/17 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 اسی چرا قانون جذبو امتحان نمیکنیمن برا سپهرم دارم نتیجه میگیرمااسی عشقت یه طرفه اس؟
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 😓 غصه نخورآروم باشهرچی که خیره پیش میاد عزیزمخدا و فراموش نکن که همیشه همراهته و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 اسی چرا قانون جذبو امتحان نمیکنی من برا سپهرم دارم نتیجه میگیرما اسی عشقت یه طرفه اس؟ موافقم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 الان داره با صبر بسیار لجبازیام و تحمل میکنه و کاری میکنه عاشقش شم من خیلی یخم دلم میسوزه براش &nbs ... وای اسی خوشبحالت گلمایشالا سپهرم بیاد جلو پیشنهاد بده بهم
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 اسی چرا قانون جذبو امتحان نمیکنی من برا سپهرم دارم نتیجه میگیرما اسی عشقت یه طرفه اس؟ نمیدونم احتمالا منو اون تا پارسال همش در حال دعوا بودیم اون کرم میریخت من تلافی میکردم الان اون کرم میریزه من لبخند میزنم چیه اینکه میگی چجوریه راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 چن سالتونه؟ ۱۷ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 چن سالتونه؟ من خیلی سنم کمه😂۱۷سالمه ولی نفهمیدم یهو چیشد دلمو برد دگ
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 ۱۷ نه روز دیگه تولدمه یعنی هشت روز🤣 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 من خیلی سنم کمه😂 ۱۷سالمه ولی نفهمیدم یهو چیشد دلمو برد دگ عه راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 نمیدونم احتمالا منو اون تا پارسال همش در حال دعوا بودیم اون کرم میریخت من تلافی میکردم الان اون کرم ... خب باید کتاب رازو بخونیبعد اینکه همش تصور کن اون عاشقتهفکر منفی نکنکلا مثبت فکر کن درموردشقانون جذب خیلی مفصله خودت باید تحقیق کنی
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 وای اسی خوشبحالت گلم ایشالا سپهرم بیاد جلو پیشنهاد بده بهم من اسی نیستم منتظر باش خودش پیش قدم شه.من هرکاری دلم بخواد میکنم باشبهم میگه میدونی چقد دوست دارم و اینجوری میکنی ولی دارم سعی میکنم دختر خوبی بشم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 خب باید کتاب رازو بخونی بعد اینکه همش تصور کن اون عاشقته فکر منفی نکن کلا مثبت فکر کن درموردش قا ... شروع میکنم از فردا راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡