2777
2789
عنوان

عشق / نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی  چرا قانون جذبو امتحان نمیکنی من برا سپهرم دارم نتیجه می‌گیرما اسی عشقت یه طرفه اس؟

نمیدونم احتمالا منو اون تا پارسال همش در حال دعوا بودیم اون کرم می‌ریخت من تلافی میکردم الان اون کرم می‌ریزه من لبخند میزنم 

چیه اینکه میگی چجوریه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
چن سالتونه؟

۱۷

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
۱۷

نه روز دیگه تولدمه 

یعنی هشت روز🤣

من خیلی سنم کمه😂 ۱۷سالمه ولی نفهمیدم یهو چیشد دلمو برد دگ

عه 

نمیدونم احتمالا منو اون تا پارسال همش در حال دعوا بودیم اون کرم می‌ریخت من تلافی میکردم الان اون کرم ...

خب باید کتاب رازو بخونی

بعد اینکه همش تصور کن اون عاشقته

فکر منفی نکن

کلا مثبت فکر کن درموردش

قانون جذب خیلی مفصله خودت باید تحقیق کنی

وای اسی خوشبحالت گلم ایشالا سپهرم بیاد جلو پیشنهاد بده بهم

من اسی نیستم  

منتظر باش خودش پیش قدم شه.

من هرکاری دلم بخواد میکنم باش

بهم میگه میدونی چقد دوست دارم و اینجوری میکنی  

ولی دارم سعی میکنم دختر خوبی بشم   

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
خب باید کتاب رازو بخونی بعد اینکه همش تصور کن اون عاشقته فکر منفی نکن کلا مثبت فکر کن درموردش قا ...

شروع میکنم از فردا