2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست
منم همینجوری بودم یعنی ماهی دوبار سونو میشدم همش میترسیدم برم موقع سونو دکترخبربد بهم بده😢 تا ۱۸ هف ...

یه خوراکی شیرین بخور انقد تکون بخوره که..من ترس ندارم بیمارستان پرستاراش منو میترسوندن همش

یه خوراکی شیرین بخور انقد تکون بخوره که..من ترس ندارم بیمارستان پرستاراش منو میترسوندن همش

.

ممنون😊منم بیشتر ترسم بخاطر خوندن اتفاقات بد وسقط های بقیه بود ادم هرچی ندونه بهتره

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری بودم یعنی ماهی دوبار سونو میشدم همش میترسیدم برم موقع سونو دکترخبربد بهم بده😢 تا ۱۸ هف ...

دختر منم یه روزایی خیلی شیطون میشه زیاد تکون میخوره یه روزایی آروم تره کمتر تکون میخوره وای منم چقدر نگرانش میشم بعضی وقتا 

یبار از ساعت 1 ظهر تا 10 شب تکون نخورد چیز شیرین میخوردم اصلا انگار نه انگار دیگه داشتم دق میکردم قرآن دستم گرفته بودم گریه میکردم قرآن میخوندم واسه سلامتیش همین که پاشدم لباس بپوشم بریم بیمارستان خانوم خانوما تکون خوردن قشنگ سکته داد منو اونروز نیم وجب بچه😏 اندازه دو سال پیر شدم تو اون چند ساعتی که تکون نخورد 

. ۳۵ هفته اید 😍 تقریبا باهمیم شما این هفته حرکات نی نی ضعیف نشده?

چرا یه روزایی خیلی شیطونه یه روزایی آروم تره 

امروز حسابی تکون خورده وروجک ولی دو روز پیش تنبل شده بود دخترم🙂

دختر منم یه روزایی خیلی شیطون میشه زیاد تکون میخوره یه روزایی آروم تره کمتر تکون میخوره وای منم چقدر ...

.

خیلی بده😰😰نمیدونم چرا اینجوری میکنن منم گریه میکنم😂 بعضی وقتا میگم کاش میشد برم درش بیارم دیگه دو سه هفته زودتر😂

. خیلی بده😰😰نمیدونم چرا اینجوری میکنن منم گریه میکنم😂 بعضی وقتا میگم کاش میشد برم درش بیارم دیگه ...

منم دوست دارم زودتر بگذره بدنیا بیاد آخراش دیگه سخت میگذره 

شبا نمیتونم بخوابم کم خواب شدم همش تو دستشویی ام😩 

کمردرد دارم یذره کار میکنم کمرم انقدر درد میگیره اشکم درمیاد 

الانم که جدیدا دو سه روزا زیاد که راه میرم واژنم تیر میکشه و درد لگن و استخوان واژن دارم 

از همه بدتر سوزش سر معده بیچارم کرده😭 خیلی بد و مزخرفه 

خداکنه این چند هفته هم زود بگذره به سلامت بدنیا بیان یه نفس راحت بکشیم من مثل خرس شدم انقدر سنگین شدم و دست و پام ورم کرده و شکمم ترک خورده  از خودم بدم میاد دیگه 

منم دوست دارم زودتر بگذره بدنیا بیاد آخراش دیگه سخت میگذره  شبا نمیتونم بخوابم کم خواب شدم همش ...

.

انشالله بسلامتی و خوشی بگذرونیم این چندهفته اخر رو😍😍 اره واقعا سخت شده من که دل دردوکمردرد پریودی هم دارم😔 ولی فکر کردن به یه نی نی کوچولو خیلی حالمو خوب میکنه وایییی یعنی شبیه کی هست😍 دلم میخواد زودزود بغلش کنم😍😍

. انشالله بسلامتی و خوشی بگذرونیم این چندهفته اخر رو😍😍 اره واقعا سخت شده من که دل دردوکمردرد پریو ...

ای جان😍 ان شاءالله به سلامت بدنیا بیان دخترامون، 😍❤️

تاریخ زایمانت کی هست؟ طبیعی یا سزارین؟ 

ای جان😍 ان شاءالله به سلامت بدنیا بیان دخترامون، 😍❤️ تاریخ زایمانت کی هست؟ طبیعی یا سزارین؟ 

.

سزارین میخوام دکترم هنوز تاریخ بهم نگفته😊 این هفته برم ببینم تاریخ دقیق بهم میده یا نه

شما چطور؟ چه تاریخی?

. سزارین میخوام دکترم هنوز تاریخ بهم نگفته😊 این هفته برم ببینم تاریخ دقیق بهم میده یا نه شما چطور ...

من طبیعی میخوام حالا فعلا دکتر تایید نکرده که شرایطم مناسب برای زایمان طبیعی هست یا نه ولی تاریخ زایمانم 21 فروردینه