2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 27 پست

دوستان هفته یازده چجوری بفهمم بچم زنده ست.چون بهم گفتن اگه ابریزش داشته باشی بچت سقط میشه یکم میترسم البته ابریزش ندارم..بیشتر عفونت دارم زیر شکمم درد میکنه میترسم..دوروز پیشم سونو رفتم زنده بود رشد کرده بود اما همین حرف سقط خیلی منو ترسونده..پسفرداهم وقت سونو دارم به نظرتون چیکار کنم استرس سقط نداشته باشم

نترس همه این فکرا طبیعیه همه این نگرانیارو دارن الانم سونو بدی باز چندروز بعد این فکرو میکنی.پس بهش فکر نکن چون یچیزه طبیعیه

با اینچیزا بچه سقط نمیشه نگران نباش سقط شه کلی خون میاد بعدم هفتت خوبه دیگه بچه طوریش نمیشه به فکر غربالگریت باش هفته دیگه میری باز میبینیش 😍 منم ۱۵ هفته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر زود زود میری سونوگرافی 

این فکرا چیه میکنی عزیزم؟ بچه رو خدا داده خودشم محافظشه براچی باید سقط بشه آخه 

نهایت ماهی یبار برو سونو البته اگه تشخیص دکترت اینه که زودتر بری برو حرفی نیست ولی اگه خودت الکی استرس داری و الکی میری سونو نکن اینکارو 

عزیزم خدایی نکرده سقط کنی خون ریزی داری دیگه.بیخودی نکران نباش.استرس خودش بده‌واست

اخه من اصلا به سقط فکر نمیکردم امروز دکتر گفتم حس میکنم ابریزش دارم بهم گفت برو اگه ابریزش بود وایستا برا سقط😐 انقد منو ترسوندن که

نترس همه این فکرا طبیعیه همه این نگرانیارو دارن الانم سونو بدی باز چندروز بعد این فکرو میکنی.پس بهش ...

مرسی عزیزم منم پسفردا فقط سونو برا غربالگری دارم خیلی ذوقشو داشتم اما ترسوندنم

چرا انقدر زود زود میری سونوگرافی  این فکرا چیه میکنی عزیزم؟ بچه رو خدا داده خودشم محافظشه براچ ...

نه عزیزم من زیاد نمیرم سونو چون بیمارستان بستری بودم منو فرستادن 

نه عزیزم من زیاد نمیرم سونو چون بیمارستان بستری بودم منو فرستادن 

خب پس اشکالی نداره ولی دیگه این فکرا رو نکن دلدرد طبیعیه من الان 35 هفته ام هنوزم دلدرد پریودی دارم گاهی اوقات از اولش هم داشتم دل درد رو 

ضربان قلبم چون فعلا کوچولوعه ممکنه جاشو عوض کرده تو حسش نمیکنی ان شاءالله بزرگتر میشه هر روز چندبار با لگد زدنش و تکون خوردنش اعلام حضور میکنه و خیالتو راحت میکنه😍 

الان دیگه هفته ی 11 هستی خطر سقط کمتره بعدم بچه که الکی سقط نمیشه کار سنگین نکن مراقب خودت باش روحیت رو هم حفظ کن اوه خونریزی و آبریزش نداری از هیچی نترس 

منم همینجوری بودم یعنی ماهی دوبار سونو میشدم همش میترسیدم برم موقع سونو دکترخبربد بهم بده😢 تا ۱۸ هفته که دیگه تکوناشو حس کردم یکم دلم اروم گرفت ولی وای بازم بعد از چندروز اگر نی نی یروز کمتر تکون میخورد میمردم که یطوریش شده تا الان که دیگه 35هفته هستم هنوز یروز حرکاتش کم و زیاد بشه من میمیرم😓 دست خودم نیس استرسی هستم حتی امروز یکم تکوناش ضعیف بود همش نگرانم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
خب پس اشکالی نداره ولی دیگه این فکرا رو نکن دلدرد طبیعیه من الان 35 هفته ام هنوزم دلدرد پریودی دارم ...

.

۳۵ هفته اید 😍 تقریبا باهمیم شما این هفته حرکات نی نی ضعیف نشده?

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏