engineer22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1541 عنوان داروسازی 402 بازدید | 32 پست بچه ها من خواهرم امسال کنکوریه درسش خوبه بین پزشکی و داروسازی موندهاینجا کسی هست داروسازی خونده باشه؟در امدش چطوره؟ خودش خیلی علاقه داره ولی از یه طرف نگرانه که اینده شغلی و درامد مناسب نداشته باشه چون سرمایه اولیه برا تاسیس داروخونه نداریم😑😂 کاربری دست من و خواهرم بوده 1399/12/16 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92219 بچه بازیه مگه انقدر سخته انگار حالا گفتن بفرما که بینشون مونده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
parparr عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 158 خب میره داروخانه خصوصی شیفت صبح و عصر من دوستام داروسازن خیلی راضی ان
engineer22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1541 اول رتبه بیاره بعد از لحاظ رتبه مشکلی نداره درسش خوبه قبول میشه کاربری دست من و خواهرم بوده
ماهدخت7 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 234 داروسازی در صورتی آینده داره ک خواهرتون سرمایه میلیاردی برای تاسیس داروخانه داشته باشه از طرفی مجوز داروخانه هم ب این راحتی نمیدن و بستگی ب محل داروخانه هم داره کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
engineer22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1541 بگو اگه تو ۷۰درصد زیست زدی بعد بیا نظرسنجی میگم درسش عالیه ازموناش رتبه تک کشور میاره😑😑 کاربری دست من و خواهرم بوده
ناحله82 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 9229 بچه بازیه مگه انقدر سخته انگار حالا گفتن بفرما که بینشون مونده یه اعتراف کنم اینجا تو اکثر تاپیک ها می دیدمت بعد میومد لایک میکردم امضات رو میخوندم منصرف میشدم بعد الان ادامه امضات رو خوندم به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
taraneh9755 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 1705 بگو اگه تو ۷۰درصد زیست زدی بعد بیا نظرسنجی عزیزم ربطی نداره من ۵۰ درصد زدم ولی آوردم، درعوض بقیه درس ها هم از ۴۰ پایین تر نزنه
سلطان_سلیطه_ها2 عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 9026 اول رتبه بیاره بعد این فکرا بزرگترین ضربه رو میزنهاینقدر با تحکم نگید درسش خوبه حتما قبول میشه چون مورد مشابه زیاد دیدم اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری
_teahyung_ عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 4786 بین پزشکی و دارو؟صد درصد داروسازی تحصیلش خیلی راحتتره،درآمدشم درنهایت بیشتر نباشه کمتر نیس https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92219 یه اعتراف کنم اینجا تو اکثر تاپیک ها می دیدمت بعد میومد لایک میکردم امضات رو میخوندم منصرف میشدم بعد ... خخخخخخخخخخخ ادامشم نیستا پیششه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.