2777
2789
عنوان

داروسازی

402 بازدید | 32 پست

بچه ها من خواهرم امسال کنکوریه درسش خوبه  بین پزشکی و داروسازی مونده

اینجا کسی هست داروسازی خونده باشه؟

در امدش چطوره؟ 

خودش خیلی علاقه داره ولی از یه طرف نگرانه که اینده شغلی و درامد مناسب نداشته باشه چون سرمایه اولیه برا تاسیس داروخونه نداریم😑😂

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بازیه مگه انقدر سخته انگار حالا گفتن بفرما که بینشون مونده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

داروسازی در صورتی آینده داره ک خواهرتون سرمایه میلیاردی برای تاسیس داروخانه داشته باشه از طرفی مجوز داروخانه هم ب این راحتی نمیدن و بستگی ب محل داروخانه هم داره

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
بچه بازیه مگه انقدر سخته انگار حالا گفتن بفرما که بینشون مونده

یه اعتراف کنم اینجا تو اکثر تاپیک ها می دیدمت بعد میومد لایک میکردم امضات رو میخوندم منصرف میشدم بعد الان ادامه امضات رو خوندم  

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

اول رتبه بیاره بعد 

این فکرا بزرگترین ضربه رو میزنه

اینقدر با تحکم نگید درسش خوبه حتما قبول میشه چون مورد مشابه زیاد دیدم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
یه اعتراف کنم اینجا تو اکثر تاپیک ها می دیدمت بعد میومد لایک میکردم امضات رو میخوندم منصرف میشدم بعد ...

خخخخخخخخخخخ ادامشم نیستا پیششه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.