2777
2789
عنوان

داروسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست
اول رتبه بیاره بعد  این فکرا بزرگترین ضربه رو میزنه اینقدر با تحکم نگید درسش خوبه حتما قبول م ...

والا نمیدونن کنکور چیه انگار توهین به استارتر نشه  یهو میبینی خود طرفم ۱۱ سالشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
از لحاظ رتبه مشکلی نداره درسش خوبه قبول میشه

کنکور چیز نیس که بخوای خیلی مطمئن درموردش حرف بزنی فقط باید کل تلاش کنی خیلیا میرن سر جلسه و اون چیزی که میخوان نمیشه با وجود اینکه اعتماد کامل داشتن که حتما میارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اگه تو ۷۰درصد زیست زدی بعد بیا نظرسنجی 

عززم پروفایل عکس دخترتونه؟

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

یه نفر می‌ره خونه بسازه میگه اول سقف رو بزنید بهش میگن خب مهندس پایه ها چی؟میگه مشکلی نیست چهار ماه دیگه ساخته میشه 

هر وقت قبول شد رتبشو به چشم خودش دید بعد نظرسنجی کنید اینا الان بیشتر حاشیست

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اول رتبه بیاره بعد  این فکرا بزرگترین ضربه رو میزنه اینقدر با تحکم نگید درسش خوبه حتما قبول م ...

اره خودمم قبول دارم ولی خیلی درگیرشه

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

والا نمیدونن کنکور چیه انگار توهین به استارتر نشه  یهو میبینی خود طرفم ۱۱ سالشه

درسته 

اصلا چیزی نیست که بشه با قطعیت دربارش حرف زد

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
بین پزشکی و دارو؟ صد درصد داروسازی  تحصیلش خیلی راحتتره،درآمدشم درنهایت بیشتر نباشه کمتر نیس

تحصیلش ابدا راحت تر از پزشکی نیست اتفاقا سخت تر از پزشکی هست 

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
دخترعممه

ببخشید فکر کردم دختر خودتونه 

شبیه بچگیام تا حدودی 

خیلییییی خوشگله ماشالله😍😍😍

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

😂😂😂😂😂

برو درس بخون کنکور بچه  بازی نیست برو آیندت مهم تر از سایتع

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اره خودمم قبول دارم ولی خیلی درگیرشه

اصلا نباید الان دنبال این چیزا باشه فقط باید درس بخونه که رتبش جوری بشه که دستش باز باشه

دیگه از فروردین هم باید از جون مایه بذاره چون رقابت اصلی اون سه ماه اخره

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

بچه ها من فقط گفتم کسایی که راجب اینده شغلی داروسازی اطلاع دارن نظرشونو بگن 

من که نگفتم کنکور شوخیه یا الان قراره انتخاب کنه

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

تحصیلش ابدا راحت تر از پزشکی نیست اتفاقا سخت تر از پزشکی هست 

😕والا من از روی تجربه خودم و دوستام گفتم

درسته بعضی درسای دارو مث فارما یخورده مشکلن ولی شیفتای وحشتناک پزشکی و استرس علوم پایه و پره وکلی درس با حمم فوووق العاده زیااااد واقعا قابل مقایسه نیس

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

ب خواهرتون رشته دندونپزشکی رو پیشنهاد بدید و درموردش تحقیق کنید 

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️