engineer22 مدیر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1541 عنوان داروسازی | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست بچه ها من خواهرم امسال کنکوریه درسش خوبه بین پزشکی و داروسازی موندهاینجا کسی هست داروسازی خونده باشه؟در امدش چطوره؟ خودش خیلی علاقه داره ولی از یه طرف نگرانه که اینده شغلی و درامد مناسب نداشته باشه چون سرمایه اولیه برا تاسیس داروخونه نداریم😑😂 کاربری دست من و خواهرم بوده 1399/12/16 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهدخت7 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 234 😕والا من از روی تجربه خودم و دوستام گفتم درسته بعضی درسای دارو مث فارما یخورده مشکلن ولی شیفتای وح ... راستش منم طبق چیزی ک از مشاوره ها و بچه های علوم پزشکی شنیدم گفتم اونا معتقد بودن ک داروسازی خیلی سختتر از پزشکی و پزشکی سخت تر از دندون کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
_teahyung_ عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 4786 راستش منم طبق چیزی ک از مشاوره ها و بچه های علوم پزشکی شنیدم گفتم اونا معتقد بودن ک داروسازی خیلی س ... من اینطور فکر میکردمتا وقتیکع رفتم خوابگاههم اتاقیام که دارو ترم۵بود مدام بیرون و گردش و...منِ ترم یکی همش لای کتابا تازه نمره هامم افتضاح😂🤦🏻♀️ https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
ماهدخت7 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 234 من اینطور فکر میکردم تا وقتیکع رفتم خوابگاه هم اتاقیام که دارو ترم۵بود مدام بیرون و گردش و... منِ ... 😂😂 نمیدونم والا شاید اونا خیلی بیخیال بودن کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️