دوستان كسي مثل من بوده و اطلاعات داره دكترم گفت بايد جراحي شي ولي من قبول نكردم گفتم ٦ ماه بهم وقت بده شايد بهتر شدم نميتونم استرس نداشته باشم چيكار كنم؟
سلام hpv 16 و ٥٣ داشتم . سين ٢ كه داشت به سمت سين ٣ ميرفت توي آزمايش آي اچ سي نشون ميداد اينو ، الان ...
سلام عزیزم روز بخیر ،میشه لطف کنید بفرمایید الان تو چه وضعیتی هستید و ان شالله مشکلتون کامل برطرف شده ؟دقیقا من هم مثل شمام و تازه متوجه شدم منم ۱۶و ۵۳با سین دو ام میشه راهنمایم کنید 😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه مال من نوع ١٦ و ٥٣ بود پارسال سين١ بود امسال شده سين ٢ هنوز هم بچه نيوردم عمل مخروط برداري بايد ا ...
سلام عزیزم خوبید؟ ببخشید شما که میفرمایید نوع in 1بود و به cin 2 تبدیل شد، در عرض که مدتی این اتفاق افتاد؟ یه ساله این طوری پیشرفت کرد؟ داروهای تقویت سیستم ایمنی رو میخوردی و باز پیشرفت کرد؟ مال منم cin 2 هست و میترسم اگه عمل نکنم پیشرفت کنه.
عزیزم پسرفت میکنه منم ۶ ماه پیش cin2بودم الان تستم شدcin1
سلام عزیزدلم خوبی شکر خدا؟ گلم شما قبل اینکه عمل keep انجام بدی پسرفت کرد وبه cin 1 تبریل شد؟ بعدتو این مدت چیکار کردی؟ یعنی منظورم اینه که با داروهای تقویت سیستم ایمنی باعث شد پسرفت کنه؟
عزیزم منم پیش هاشمی رفتم.به شما دارو تقویتی چی داد؟به من فقط گفت یک ماه هگزایم
دوستان میگن با قرص های تقویت که البته نمیدونم جیا خزون پسرفت نکرده بوده سین شون، میخوام بدونم برای شما که هگزایم خوردین چطور بوده از نظر پسرفت؟ برای شما هم cin بوده؟ در جریان هستید که با هگزایم پسرفت مرده برای شما یا نه اگه احیانا cin بودید خدا نکرده؟ ممنونمیشم راهنماییم کنید