2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
سلام hpv 16 و ٥٣ داشتم . سين ٢ كه داشت به سمت سين ٣ ميرفت توي آزمايش آي اچ سي نشون ميداد اينو ، الان ...

سلام عزیزم روز بخیر ،میشه لطف کنید بفرمایید الان تو چه وضعیتی هستید و ان شالله مشکلتون کامل برطرف شده ؟دقیقا من هم مثل شمام و تازه متوجه شدم منم ۱۶و ۵۳با سین دو ام میشه راهنمایم کنید 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من تست پاپ اسمیر دادم ویروس اچ پی پی۱۶؛۵۲؛۶۱ داشتم رفتم پیش دکتر فرح فرزانه کلوپسکوپی انج ...

سلام عزیزم شبت بخیر میشه بفرمایی درمان رو به کجا رسوندی ؟ایا جراحی لیپ کردی ؟

نه مال من نوع ١٦ و ٥٣ بود پارسال سين١ بود امسال شده سين ٢ هنوز هم بچه نيوردم عمل مخروط برداري بايد ا ...

سلام عزیزم خوبید؟ ببخشید شما که میفرمایید نوع in 1بود و به cin 2 تبدیل شد، در عرض که مدتی این اتفاق افتاد؟ یه ساله این طوری پیشرفت کرد؟ داروهای تقویت سیستم ایمنی رو میخوردی و باز پیشرفت کرد؟ مال منم cin 2 هست و میترسم اگه عمل نکنم پیشرفت کنه. 

خدا از دهنت بشنوه پگاه جان منم با كلي اميد كه سين ٢ پسرفت كنه خودم با رضايت خودم به دكترم گفتم بهم و ...

سلام سارا جان منم دودلم صبر کنم یا نه؟ چون برای منم cin 2 هست ،شما صبر کردید پسرفت کرد؟ من میترسم پیشرفت کنه جای پسرفت 

عزیزم پسرفت میکنه منم ۶ ماه پیش cin2بودم الان تستم شدcin1

سلام عزیزدلم خوبی شکر خدا؟ گلم شما قبل اینکه عمل keep انجام بدی پسرفت کرد وبه cin 1 تبریل شد؟ بعدتو این مدت چیکار کردی؟ یعنی منظورم اینه که با داروهای تقویت سیستم ایمنی باعث شد پسرفت کنه؟ 

اره cin2 بودم .....من کلا یه دوس پسر بیشتر نداشتم همه زندگیم بود عاشقش بودم از همون گرفتم الانم انقد ...

سلام عزیزم خوبی گلم ؟چی کار کردی بهتر شذی؟ پسرفت مرد؟ عمل رو چی انجام دادی؟ مال منمcin 2 هست و خیلی نگرانم 

عزیزم منم پیش هاشمی رفتم.به شما دارو تقویتی چی داد؟به من فقط گفت یک ماه هگزایم

دوستان میگن با قرص های تقویت که البته نمیدونم جیا خزون پسرفت نکرده بوده سین شون، میخوام بدونم برای شما که هگزایم خوردین چطور بوده از نظر پسرفت؟ برای شما هم cin بوده؟ در جریان هستید که با هگزایم پسرفت مرده برای شما یا نه اگه احیانا cin بودید خدا نکرده؟ ممنونمیشم راهنماییم کنید 

دوستان میگن با قرص های تقویت که البته نمیدونم جیا خزون پسرفت نکرده بوده سین شون، میخوام بدونم برای ش ...

نمیدونم ربط به هگزایم داره یا نه ولی من خداروشکر دوسال منفی شدم.امسال دوباره تست میدم ببینم. سین یک بودم.

من هم کم خطر هم پرخطر منفی شدم،البته تغذیه ام عوض شده.

سين ٢ اول كه فهميدم سين ١ بودم نميدونم دقيقا چقدر قبل تر درگيرش بودم الان هم خوبم ولي بايد تحت نظر ب ...

ساناز خانوم ببخشید دکتر شماهم بهتاش؟اخه ایشون cin ۲رو جراحی نمیکنن ،ولی دکترای دیگه میگن نیاز ب جراحی داره،