2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34961 بازدید | 182 پست
مخروط برداری همون عمله؟؟ چون به من گفتن دهانه رحم ازش یکم برمیدارن ، و اینکه شما عمل کردی مشکلی نداش ...

بله عزيزم مخروط برداري همون عمل هست ، نه اصلا مشكلي نداشتم فقط براي بارداري شايد نياز داشته باشه كه دهانه رحمم رو سركلاژ كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تايپ ١٦ و ٥٣ ، بله عزيزم هر ٦ ماه يكبار ميرم يكبار كولپوسكوپي يكبار تست پاپ اسمير و اچ پي وي 

من ۲۲ سالمه و مبتلا به ۱۶ و ۱۸ هستم خیلی استرس دارم و واقعا احساس میکنم زندگیم تموم شدست ....میخوام ببینم همیشه باید کلپو کنید؟

من ۲۲ سالمه و مبتلا به ۱۶ و ۱۸ هستم خیلی استرس دارم و واقعا احساس میکنم زندگیم تموم شدست ....میخوام ...

عزيزن سنت پايينه اصلا نگران نباش ، خوب ميشي ، كولپوسكوپي رفتي ؟ كسي كه مثل من دهانه رحمش تغيير سلولي ميشه بايد  كولپو كنه ولي هميشه نه ، تعداد دفعاتي كه دكتر تشخيص بده براي هر نفر با توجه به شرايطش ،ولي كلا تحت نظر دكتر بايد باشه .

الان من تغيير سلولي داشتم جراحي كردم ، بايد هميشه تحت نظر باشم ، ولي اينكه هر چند وقت يكبار برم و براي چه كاري برم رو دكترم مشخص ميكنه . منم 3-4 سال پيش فهميدم ٢٦ سالم بود . اچ پي وي ١٦،٥٣  . اصلا استرس نداشته باش 

عزيزن سنت پايينه اصلا نگران نباش ، خوب ميشي ، كولپوسكوپي رفتي ؟ كسي كه مثل من دهانه رحمش تغيير سلولي ...

اره cin2 بودم .....من کلا یه دوس پسر بیشتر نداشتم همه زندگیم بود عاشقش بودم از همون گرفتم الانم انقدر افسرده شدم و استرس داشتم ولم کرد

عزيزن سنت پايينه اصلا نگران نباش ، خوب ميشي ، كولپوسكوپي رفتي ؟ كسي كه مثل من دهانه رحمش تغيير سلولي ...

خیلی بریدم خیلیییییی زندگیم خیلی سخت شده نمیدونم چیکار کنم کاش بمیرم