2777
2789
عنوان

خواستگاری خواهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 79 پست
ماهم میریم اشکال نداره برو.خانوادت ببین چی میگن همونو گوش کن

مشکل ندارن میگن بیا خواهرمم میگ بیا

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب باشه چه اشکالی داره  به هر حال رسم ماعه ب نظر منم رسم درستیه نظر هر کسی فرق داره

مگه همچی ظاهره خانوم

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
رسم ماعه اگر یکم فکر کنیم روش میبینیم ک درسته 

اون پسری ک برا خاستگاری ی نفر دیگ بیاد بعد اونجا ی نفر دیگ رو دید بزنه وپسند کنه باید بره بمیره ..حیف زن ک بدن اون 

اصن موندم توحرفت موفق باشی

اون پسری ک برا خاستگاری ی نفر دیگ بیاد بعد اونجا ی نفر دیگ رو دید بزنه وپسند کنه باید بره بمیره ..حی ...

همون فک کن قبل عقد دخترای خوشگل ببینه بگ‌من اینو نمیخوتم اونو میخوام

مطمئن باش بیشتر از ۲ ساعت طول میکشه😐 رسم هرکسی فرق داره بنظر من که اشکالی نداره بری بلاخره خواهرتم ...

دستشویم میگیره اصن

رسم ماعه اگر یکم فکر کنیم روش میبینیم ک درسته 

اگه دو طرف از قبل همدیگر رو نشناسن و باهم نبودن مطمئنا مقایسه میکنن 

درست میگی شما

ولی اگه بگن کوچیکتر رو میخوایم خیلی چیزن دیگه خیلیاااا

مگه همچی ظاهره خانوم

خب به هر حال ادم اول ظاهرو میپسنده بعد میره سراغ اخلاقو این چیزا

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
همون فک کن قبل عقد دخترای خوشگل ببینه بگ‌من اینو نمیخوتم اونو میخوام

😂اسی حتما برو 

اینجور داماد روهم امتحان میکنی

خوشبحالت منم ازین مراسما میخوام☹ حیف خواهرم زود عروس شد

تو خوشگلتری یا خواهرت؟

اون پسری ک برا خاستگاری ی نفر دیگ بیاد بعد اونجا ی نفر دیگ رو دید بزنه وپسند کنه باید بره بمیره ..حی ...

ادم حق انتخاب داره

ازدواج سنتی این مشکلاتو داره 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
😂اسی حتما برو  اینجور داماد روهم امتحان میکنی خوشبحالت منم ازین مراسما میخوام☹ حیف خواهرم زو ...

خواهرم منم بد نیستم ولی 🤣🤣🤣

اخه حیفم میره نرممم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز