2777
2789
عنوان

خواستگاری خواهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 79 پست
اوا چرا چ‌مشکلی دارع

خب ممکنه تورو ببینن یهو بگن کوچیکه رو میخوایم یا مقایسه کنن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااا😐 پس کجا برن خواهر و برادرای عروس 

خب روز اول خاستگاری ک همه نباید باشن 

برن تو اتاق 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
مانتو کوتاه ازون راحتیا هس بپوش تونیکم میتونی بپوشی 

باوووشه مرسی

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
خب ممکنه تورو ببینن یهو بگن کوچیکه رو میخوایم یا مقایسه کنن 

طرف ده سال ازم بزرگتره

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
طرف ده سال ازم بزرگتره

خب باشه چه اشکالی داره 

به هر حال رسم ماعه ب نظر منم رسم درستیه نظر هر کسی فرق داره

😲😲😲😲😲😲😲🤐

رسم ماعه اگر یکم فکر کنیم روش میبینیم ک درسته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز