2777
2789
عنوان

انرژی جذب...

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 41 پست
اخه من نسبت به اون مسئله ای که میخواستم همش مثبت فک کردم اما یهو چیزی عکس خواستم پیش اومد

خوب تو باورش نکردی ترس نشدن رو داشتی باید جذبش میکردی مثلا اون موضوع اتفاق افتاده نه اینکه منتظر بشی رخ بده

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره و همیشه تو ذهنت این بود ک اگه جواب نده چی.... اینو بریز دور... انرژی بده ب خواستت اما بعد ولش کن ...

باور کن همیشه بهش مثبت فک کردم ومیگفتم حتما همچین چیزی اتفاق میفته اما برعکس شد😔😔😭😭😭

باور کن همیشه بهش مثبت فک کردم ومیگفتم حتما همچین چیزی اتفاق میفته اما برعکس شد😔😔😭😭😭

شکست جیز طبيعيه اروم اروم برو جلو بخاه و بدون میتونی بزار شکست بخوری اما پاشو بعدش... این کارته:) 🚶🏻‍♀️🙂

Oh baby
نمیدونم والا اتفاقا هم اصلا نترسیدم راجبش .شاید توهم زدیم واقعیت چیز دیگه ایه

نمیدونم من که  شاید مدت خیلی زیادی به چیزی که خواستم فک کردم اماشاید شخص دیگه حتی تصورشم نکنه اما به یه خواسته خیلیییی بزرگ میرسه

خوب تو باورش نکردی ترس نشدن رو داشتی باید جذبش میکردی مثلا اون موضوع اتفاق افتاده نه اینکه منتظر بشی ...

اهان یعنی به این باور میرسیدم که اتفاق افتاده واسم واون چیزو دارم در حالی که بهش نرسیده بودم؟نمیدونم شایدم جایی دچار تردید شدم وهمین باعثش شده

نمیدونم من که  شاید مدت خیلی زیادی به چیزی که خواستم فک کردم اماشاید شخص دیگه حتی تصورشم نکنه ا ...

منم بخدا یعنی از نوجونی فکر میکردم اصلا کاینات یه ماجراهایی پیش میارن مسیرو برام سخت میکنن یا نشدنی میکنن

اهان یعنی به این باور میرسیدم که اتفاق افتاده واسم واون چیزو دارم در حالی که بهش نرسیده بودم؟نمیدونم ...

اره عزیز باید به قانون جذب یقین داشته باشی بازبان ساده بخواهی چیزی رو اگه نشد چندروز رهاش کن باز باورش کن تردید نداشته باش.....

البته پیشنهاد قانون ۵*۵۵ هم بهت میدم راحت تشون بزن گوگل میاد 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
منم بخدا یعنی از نوجونی فکر میکردم اصلا کاینات یه ماجراهایی پیش میارن مسیرو برام سخت میکنن یا نشدنی ...

جالبه من اعتقادی به شانس ندارم اما دیدم افرادی که به خواسته هایی رسیدن که شاید واسشون جز آرزوهای محال بود اما به دستش اوردن حالا من واسه یه چیز ساده که مدتهام بهش خوب فک کرده بودم کاملا عکسش پیش اومد