2777
2789
عنوان

انرژی جذب...

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 41 پست
حتما عزیزدلم اما میشه بگی صاحب پیج کیه؟وتحصیلات در این زمینه داره ؟

صاحب پیج اسمش هماست..بله داره ورکشاپ میذاره.چندوقت تو پیجش بمون کامنتا ونظراتو بخون دستت میاد چجوریع.من دوساله تو پیجشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه روششو اینجا بگی؟

@paria72ty دوست خوبم میخاستم متنی ک برای من توضیح دادی رو کپی کنم گفتم شما خودت متخصص کار هستی 😁😘

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
@paria72ty   دوست خوبم میخاستم متنی ک برای من توضیح دادی رو کپی کنم گفتم شما خودت متخصص کار ه ...

عزیزمم راحت باش😄😘😘

کدوم ؟ همونی که خواسته رو بنویسیم و زیر بالش بذاریم؟

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
عزیزمم راحت باش😄😘😘 کدوم ؟ همونی که خواسته رو بنویسیم و زیر بالش بذاریم؟

اره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
اره 

این کاری که میگم بهش میگن جذب آرزوها در خواب

ببین قبل از اینکه بخوای بخوابی یه کاغذ و خودکار بردار و آرزویی که دوست داری بهش برسی و وارد زندگیت بشه رو بنویس و احساست رو هم از رسیدن به اون آرزو بنویس 

مثلا اینکه اگه به شغل دلخواه یا خانه مورد نظرت بنویسی چه حسی داری و اگه بهش برسی خیلی احساس شادی و خوشبختی و ارامش میکنی ، بعد شکرگزاری میکنی بابت اینکه خدا این خواسته ات رو برآورده کرده

کاغذ رو میذاری زیر بالشت و در حالتی که داری به خواب میری تجسم می کنی که یک نور رنگی (رنگ دلخواهت) به سمت سرت ساطع میشه و اروم اروم تمام جسمت رو در بر میگیره و تو احساس رسیدن به خواسته ات رو داری

با این احساس و تجسم به خواب میری 

صبح که بیدار شدی زیر خواسته ات تو برگه بنویس به لطف خدا این آرزو هم برآورده شد و وارد زندگیم شد ، خدایا واقعا ممنونم

یا موارد مشابه به این جمله و حتما باید با ایمان قلبی و احساس عالی و ارامش نوشته بشه 

توی هر یک شب فقط یه خواسته باید نوشته بشه نمیتونی تو یه شب چند تا ارزو رو بنویسی 

@faryadebisedaaa  

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!