2777
2789
عنوان

انرژی جذب...

205 بازدید | 41 پست

سلام دوستای گلم شماهابه انرژی جذب چقد اعتقاد دارین؟تاحالا چیزیم باهاش به دست آوردین؟مگه نمیگن به هرچیزی که میخوای اگه بهش انرژی بدی وبهش فک کنی جذبش میکنی؟چرا من به هرچیزی که خواستم عکسش اتفاق افتاده واسم وبه اون خواستم نرسیدم

فعلا دارم امتحان میکنم ب ی روش ببینم چی میشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

چون تو ترسیدی از اتفاق نیفتادنش.... تو باید رو یچی تمرکز کنی اما بعد ولش کنی و ب مسیرت ادامه بدی... باید ب کاعنات نشون بدی بدون اون خواسته هم خوشبختی و اصلا از براورده نشدنش نمیترسی و ب این فک نمیکنی و راه خدتو میری...مطمعن باش اونام میفمن ک شایسته داشتن اون خواسته ای... فق نیاز ب مراقبه داره همین🙂🚶🏻‍♀️

Oh baby

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی وقتی به خواستم فک میکردم ترسیدم عکسش پیش بیاد؟

اره و همیشه تو ذهنت این بود ک اگه جواب نده چی.... اینو بریز دور... انرژی بده ب خواستت اما بعد ولش کن و تصور کن میتونی بدون اون هم خوشحال و خوشبخت باشی ب اصطلاح رهاش کن تو حباب صورتیش:) 🖐🏻🚶🏻‍♀️

Oh baby
هرانچه را باور کنی خلق کنی  مثبت فک کن مثبت باورش کن مثبت هم برات خلق میشه  افکار منف ...

اخه من نسبت به اون مسئله ای که میخواستم همش مثبت فک کردم اما یهو چیزی عکس خواستم پیش اومد