2777
2789

من تا حالا کرم پودر نداشتم و الان می‌خوام خوب‌شو بگیرم که قیمتش خیلی بالاست. نمی‌خوام بعد به‌خاطر رنگ پشیمون شم و بهم نخوره کاملا. چون هر چی کرم پودر خوب باشه اگه رنگش مناسبت نباشه انگار پول الکی هدر دادی. بهترین جایی که کرم پودرای با کیفیت دارن و متخصص این کارن و می‌تونن بهترین رنگو برات انتخاب کنن آرایشگاه‌های خوبه ولی نمی‌دونم دقیقا برم چی بگم؟! اصلا قبول می‌کنن در ازای هزینه فقط یه امتحان بکنن و رنگ مناسب یه کرم پودر معیارو بگن تا با توجه به اون رنگ مارکی که می‌خوامو بتونم انتخاب کنم اگه نداشتنش؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما لوازم ارایشی خوب ک بری

برای برندهای خوب و عالی شون استند کامل دارن

و شما میتونی از تسترهاش استفاده کنی 

و مثلا بگی رنگ پوست خودم میخوام

یا یه شماره روشن تر از پوستم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بری فروسگاه لوازم ارایشی راهنماییت میکنه اصلا نیازنیس این همه شلوغش کنی

آره اما من هر بار رفتم لوازم آرایشی حالا نه برای رنگ کرم پودر ولی مثلا ضد آفتاب کرم‌پودردار یا رژ همیشه اونجا تحت تاثیرشون گرفتم و بعد خونه کلی پشیمون شدم و حس می‌کنم یا تخصصشو ندارن یا الکی می‌گن برای فروش و حوصله‌شو ندارن.🤦‍♀️

آره اما من هر بار رفتم لوازم آرایشی حالا نه برای رنگ کرم پودر ولی مثلا ضد آفتاب کرم‌پودردار یا رژ هم ...

یه سر داروخونه هم برو

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
شما لوازم ارایشی خوب ک بری برای برندهای خوب و عالی شون استند کامل دارن و شما میتونی از تسترهاش است ...

یه مشکلم با این قضیه اینه که شاید برندی که می‌خوامو اصلا نتونم حضوری پیدا کنم و مجبور شم آنلاین بخرم. در اونصورت جالب نیست فقط برای تست و بدون خرید بدم فروشگاه تا بعد آنلاین سفارشمو بدم.

با این حال اگه مشهد جای خوبید می‌شناختین هم بگین لطفا

داروخونه هم همین وضعم بوده.😂 بیشتر از داروخونه خوردم تا لوازم آرایشی

من داروخونه رفتم کرمپودر رو دختره بزور میخواس بهم بندازه اصلا تا زد رو دستم پوسته پوسته شد و مدام میگفت نه این خیلی خوبه پوست خودت مشکل داره😑

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
موهام خرمایی پوستم گندمی روشن

بورژوا شماره ۴ رو برو تسترش رو امتحان کن.۱۶۰قیمتش.البته اگر پوستت چربه

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
یه مشکلم با این قضیه اینه که شاید برندی که می‌خوامو اصلا نتونم حضوری پیدا کنم و مجبور شم آنلاین بخرم ...

عزیزم اینترنتی ک خیلی ریسکش بالاس

ممکنه فیک باشه 

یا همونطور ک میگی رنگش درست درنیاد

شرمنده من از مشهد اطلاعات زیادی ندارم هرموقع رفتم وسط اون همه خیابون و شلوغی گم شدم 😥