2777
2789
عنوان

من باید معذرت خواهی کنم یا اون.؟

174 بازدید | 12 پست

من با دختر خالم ک هم سن و سالمه خیلی صمیمی هستم و همیشه با اون حرف های خودمون رو میزنیم و دوست نداریم ی دختر ۹ ساله ب ما بچسبه  ما و دوتا خاله هام رفتیم ی جایی.. بعد من با دختر خالم ی فیلم گرفتم همون ک هم سنمه و اون گفت من هم میخوام باشم بهش گفتم نمیشه و نمیخام و فیلممون رو گرفتیم بعد از فیلم خالم ب دختر گفت خو میرفتی تو فیلمشون و  فیلمشون رو خراب میکردی بعد دختر خالم ی چندتا فش داد و من پوستم یکم سبزه هست بهم گفت سبزه ای و چندتا فش دیگه  منم جوابشو ندادم (اومدیم خونه و مامانم خیلی سرم داد زد)خیلی ناراحتم ب نظرتون تقصیر کیه.؟ و امروز از وقتی رفتیم من باهاش خیلی کم حرف زدم چون بهش میگیم برو با همسن و سالات حرف بزن ولی نمیفهمه و  ب ما میچسبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت منو دختر خالم پیش همیم خیلی ب ما میچسبه ولی بهش میگیم ما تورو نمیخایم امروز فکر میکنم ک من به ...

چه رفتار بدی  داری...دختر خاله ات هست غریبه که نیست .درسته بچه اس ولی هیچوقت رفتار بد شما رو فراموش نمیکنه وهمیشه یادش میمونه..مگه چی میشه یه کم مهربون باشی

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
واقعا؟؟    یعنی برم ازش عذر خواهی کنم؟

معذرت خواهی کن.دوسش داشته باش وپسش نزن.اون کوچکتره احتیاج داره به محبتتون.

.

نیازی نیست چیز خاصی بگین...همین که محبتتون رو ببینه ومتوجه تغییرمثبت رفتارتون بشه کافیه.واثرمثبتی که باید روش بزاره میزاره