2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
من دوتا پسر دارم. خواب دیدم یه دخمل تپلی خوشکل هم دارم😂 این دوتا برسن بالای ده سال اگه وضع مالی بهت ...

شما بیار،ان شاءالله به برکت بچه که دعا میکنم یه اسم قشنگ هم داشته باشه،خدا وضع مالیتونم بهتر کنه

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلیییی عالیه خدا نعمت بزرگی بهتون داده؛ قدر بچه ها و سلامتی تونو بدونید منم خیلی، بچه دوست دارم، ...

انشااله فرزندان سالم و صالح روزیتون بشه

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

ببین یه وقت روزی آدم از قبل مقدره.مثلا گاهی کسی پنج ساعت کار کرده ولی خیلی پول با برکتی میشه و کلی ک ...

بسیار عالی

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

مادر بزرگ منم با وجود 7 بچه، فقط خونه دوتا از بچه هاش حس آرامش و امنیت داره...

از اون هشتا بچه میشه یقینا بگیم کدومشون خیلی خوبن که صبر کنیم بیان.اومدیمو من یه بچه داشتم خوب نشد لااقل وقتی دوتا میارم میگم احتمالش بیشتره که یکیشون خوب تر باشه.البته خوبی و بدی آدما دلایل مختلفی داره،گاهی به فرد برمیگرده،گاه شرایط و...بعضیاشم میشه با کمک مشاور براشون راه حل پیدا کرد.البته معتقدم آدم نباید فقط بچه بیاره وبذارتشون به امان خدا که توی جامعه چیز یاد بگیرن،مسلما خودمونم خیلی خوب نیستیم ولی دلیل نمیشه حق حیات نداشته باشیم.قرآن هم میگه اگه یه نفرو نجات دادی یا هدایت کردی انگار تمام مردم دنیا رو نجات دادی پس خیلی اجر داره.دعا کنید سلامت جسمیمو به دست بیارم هر چه زودتر سومی رو بیارم بچه هام هم بازی داشته باشن*

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

فدات مهربونم..😍😍😍مرسی از دعات.ان شاا... ب خواسته دلت برسی.پسرها بزرگ بشن با توجه ب شرایط یکی میارم.😅😉

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
ببخشید  دوستان متاسفانه تو این جامعه الان که صبح تا شب باید کار کرد و فقط میتونیم بخوریم که حدا ...

نظر منم همینه

کاری به بقیه ندارم

حداقل خودم دلم نمیخواست تو این شرایط تو این کشور بدنیا بیام که هر روز آرزوی مرگ کنم

پس دلم نمیخواد یکی دیگه رو هم توسط خودم بدبخت کنم

هرکیم هرچی میخواد بگه

این نظر منه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
میدونی از کی استرس گرفتم  یه مستند دیدم از خانه سالمندان  همه شون تک فرزند بودن یا ...

استرس نگیر

شرایط زندگی الانو ببین دیگه

وضعیت برای خیلیا داره هر روز بدتر از دیروز میشه

برای همین هم هرکسی انقدر تو زندگیش گرفتاری داره انقدر باید برای یه لقمه نون حلال بدوعه که شاید نرسه به پدر و مادر پیرش کمک کنه

اما من در مورد خودم میگم چون تک دخترم و اینها

اگه آینده ی منم یجورایی بخواد به دوییدن برای زندگی بگذره که من وقت نمیکنم از مامان بابام نگهداری کنم

اما میشه یه خونه سالمندان خوب پیدا کرد که اونها برای یه صبح تا بعد از ظهر اونجا باشن

بعدشم که از سرکار برگشتم اونارو ببرم خونه

همونطور که وقتی من بچه بودم مامان بابام منو میذاشتن مهد کودک بعد از ظهر منو میبردن خونه

خب اینم همینه

من اصلا اونایی که پدر مادرشونو میذارن خونه سالمندان ولشون میکنن به امان خدارو قبول ندارم

اما فکر نمیکنم ایده ی من چیز بدی باشه

قطعا بهتر از اینه که صبح تا شب تنها باشن مگه نه ؟؟؟؟

حداقل اونجا پیش همسن و سالهای خودشونن چهار تا حرف مشترک دارن بهم بزنن و یه پرستاری هست که تو اون ساعت ها مواظبشون باشه یا دارویی چیزی بهشون بده

خیال خود آدم هم تو اون ساعت ها راحت تره میتونه با خیال راحت کارشو انجام بده

بعدشم که برمیگردن خونه

دقیقا مثه وقتی که خودمون مهد کودک میرفتیم

با هم سن های خودمون بازی میکردیم سرمون گرم بود بعدشم میرفتیم خونه

اینهارو گفتم که اونقدرام نگران نباشی برای این قضیه❤

بهتر از تنها موندنه

منم تاریخ پریود قبلیم 15بهمن بود هنوز بی بی چک نزدم فک کردم زوده آزمایش هم دادی؟ 

۱۲ روز بعد تخمک گذاری بیبی بزنی نشون میده .. برای من هاله انداخت .. آز دادم عدد بتام ۴۶ بود 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
الهی سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن❤️🌷

مرسی عزیزم انشاءالله قسمت همه منتظرا

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
استرس نگیر شرایط زندگی الانو ببین دیگه وضعیت برای خیلیا داره هر روز بدتر از دیروز میشه برای هم ...

آره بچه ها تقصیری ندارن ، 

ولی اگه چند تا خواهر برادر بیشتر داشتیم 

میانسالی پدر مادرامون کنار نوه و خانواده میگذشت 

نه بین یک عالم آدم مریض 

درست میگی 

وقتی پدرمادر بچه رو  میزارن مهد ، دقیقا نتیجه اش برای خودشون میشه :

رفتن به خونه سالمندان 

من هیچ پیری رو ندیدم و نشنیدم که تو خونه سالمندان شاد باشه 

آره بچه ها تقصیری ندارن ،  ولی اگه چند تا خواهر برادر بیشتر داشتیم  میانسالی پدر مادر ...

اره ولی اون پیر هایی همیشه مریض و ناراحتن که بچه هاشون اونارو میزارن خونه سالمندان و سالی یه بار هم خبری ازشون نمیگیرن

فکر نمیکنم کسی که قراره بعد از ظهرها برگرده خونه ناراحت باشه

همون نوه ها هم که میگین احتمالا خودشون دنبال کارهای مهد و مدرسه باشن اونا هم صبح تا ظهر خونه نیستن که

پدر و مادرشون (که میشن بچه هاتون) صبح تا بعد از ظهر سرکارن

من منظورم اون تایمیه که هیچیکس خونه نیست به پدر و مادر سالمندش برسه

به نظرم میتونه بهترین گزینه باشه

آره بچه ها تقصیری ندارن ،  ولی اگه چند تا خواهر برادر بیشتر داشتیم  میانسالی پدر مادر ...

الان مامان بزرگ و بابا بزرگ منم صبح تا شب با خاله ی مجردم تنهان

با اینکه به جز خالم که مجرده 6 تا بچه ی دیگه هم دارن با 10 تا نوه

ولی خب ما هم مگر اینکه یه آخر هفته تعطیلی باشه بتونیم بریم پیششون سرشون گرم بشه

خب چیکار کنیم تقصیر ما نیست که هرکسی یه جور گرفتاره

خالمم در حد همین غذا و داروهاشون باهاشونه

اخه خالم معلمه درگیر این کلاسای آنلاینه وقت نمیکنه بشینه پیششون باهاشون حرف بزنه که

برا همین همیشه حوصلشون سر میره

همیشه فکر میکنم اگه این امکان وجود داشت که اونا هم بتونن یه ساعت هایی رو پیش هم سن و سال های خودشون بگذرونن چقدر خوب میشد

برا همین این فکر به ذهن من رسیده