2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
منم مثل شما دو تا دختر دارم دومی خودش اومد با پیشگیری کامل ،هنوزم که ۱۸ ماهشه من با اذیتاش کلافه میش ...

خداروشکر کن ک تنش سالمه و بهت داده دورازجونش دورازجونش ی عیب و نقصی داشت نمیتونسی ک بندازیش بیرون تا عمر داشتی باید کاراشو میکردی بعد اونم شاید افسردگی بعد زایمان گرفتی و خوب نشدی ک انقد زود خسته میشی اون طفلک ک گناهی نداره بچس و بچگی میکنه مگه میشه مادر باشی و بچه رو از خودت ندونی انرژی های منفیو از خودت دور کن اون ب حمایت و پشتیبانیه مادرش احتیاج داره پس بیشتر از همیشه دوسش داشته باش خدا ببین چقد دوست داره ی دسته گل بهت داده دیگه چی از این بالاتر ک مادر دوتا فرشته کوچولویی.من و همه دوسداشتن همه اما وقتی پسرم ب دنیا امد ناخاسته بود و تازه 7ماه بود عروسی کرده بودیم ک باردار شدم پسرم ناخاسته بود منو همه دوسداشتن بخاطر آروم بودنم همه هرکسی ک فکرشو کنی مخصوصا خانواده شوهرم ولی بعد اینکه عرشیا ب دنیا امد و بعضی اوقات دیدم دوروبریا باعث اذیتش میشن و هرجوری ک میخان دستو پاشو حرکت میدن  منم تلخ شدم جوری شده ک بچه بغلمه کسی نمیاد ازم بگیرتش شاید بغل شوهرم باشه یکم بیان ک شوهرمم بخاطر اینکه پسرمون اذیت نشه رو نمیده اینو میگم ک بدونی اگه خدایی نکرده دورازجون پسرمنو ناقص کنن تا عمر دارم من باید جرشو بکشم و خودشم عذاب بشه پس اول من تلخ میشم تا اون آسیب نبینه با اینکه نا خاسته بوده و تازه عروسی کرده بودیم همیشه هم سر ب سجده خدا میزارم بابت این نعمتش پس قطعا توم همینطوری چون مادری و میدونم ک بچه رو از خودت میدونی عاشقش باش مادرش

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا خداروشکر یه پسر ۶ ساله دارم، بعد از پسرم دو تا سقط داشتم، دنبال درمانیم

خداحفظش کنه عزیزدلم

ایشالله ک خیره خدا بزرگه و زود ی نی نیه دیگه میاد بغلت مطمعن باش ب همین زودیا

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

اسی وقتی بچه دار میشی به خودت به تیپ و ظاهرت میتونی برسی برا خودت وقت میزاری مثلا بازار مطالعه جایی بخوای تنها بری؟من ۲۷ سالمه یه دختر ۲سالو سه ماهه دارم خیلی غر میزنم تازه عروس بودم و ندونسته باردار شدم الان خیلی بهش محبت میکنم خیلی دوسش دارم تموم زندگیم شده اما واقعا تو این شرایط بچه بزرگ کردن سخته البته شما خداروشکر میگی مشکلی نداری انشاالله هرکی بچه داره خدا براش حفظش کنه هر کی هم نداره به حق این ساعت دامنش سبز شه.کاش منم بتونم به دومی فکر کنم خیلی خسته میشم بی انرژیم کمر درد دارم بی خوابم تو شهر غریب و تنها کسی هم نیست بهم کمک کنه من از وقتی بچه دار شدم نه میدونم ارایش چیه نه لباس بازار از همه چی زده شدم دخترم بهم وابسته اس. انشاالله به سلامتی و خوشی به دنیا بیاری سومی رو عنوانت خیلی انرژی میده دید آدم تغییر میکنه موفق باشی 😍

اره درسته عزیزم کی بیبی زدی چقد مونده به موعود

دو روز مونده بود ک بیبی زدم هاله انداخت ..آز دادم دیدم بله باردارم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

⭕️ قدر لحظه هایی که صرف بچه هاتون می کنید رو بیشتر بدونید👇👇

💎 هیچ امری در تعامل با کودک نیست جز اینکه پاداش عظیم الهی داره. ... شما رسیدی خونه، بچه‎ات گریه می‌کنه. اگر با یک ترفندی که گاهی خیلی ساده است، گریه‌ی این رو متوقفش کنی؛ یه شکلات بهش بدی، یه خورده بذاری روی دوشت ... بازی کنی، همین اندازه که گریه‌اش رو متوقف کردی، خدا می‌فرماید در روز قیامت بگو چقدر از بهشت می‌خواهی تا راضی بشی؟

💎 اگر اون کودک را خنداندی – یعنی شادش کردی – اگر دختربچه باشه، خدا میگه در روز قیامت سورپرایزت می کنم. در حدیث داره: «فَرحَةً»، یعنی ناگهان یک خوشحالی و سروری که انتظارش رو نداشتی تو دلت وارد می‌کنند. اگر پسربچه باشه، پاداشش مثل اینه که برده‌ای از نسل حضرت اسماعیل [علیه السلام] رو ... خریدی، آزاد کردی؛ با یک خوشحال کردن.

یعنی واقعا به جز بچه چیز دیگه ای نیست که وقتتو باهاش پر‌کنی حوصلت سر نره ؟؟؟ 😕😕🤔🤔 اعصاب فولادی ...

وقتم که پره ولی نمیدونم چرا حاضرم سختی به جون بخرم ولی نی نی کوچیک داشته باشم

من گفتم رفاه اولیه  داشتن یه سرپناه و یه وسیله نقلیه فک نمیکنم چشم و هم چشمی و لاکچری بازی باش ...

ما مستأجر بودیم و خونمون خیلی کوچیک بود و سختیهایی داشت. وسیله ام حتی دوچرخه نداشتیم یکی گفت به خدا باور داشته باش،تو راه درستو برو و امیدت به خدا باشه و مطمئن باش خدا روزی رسونه.

از وقتی دخترمو باردار شدم برکت زندگیمون روز به روز بیشتر شد،کار آقامون رونق گرفت،ماشین خریدیم،پسرمم که باردار شدم خدا از جایی که باورمون نمیشد روزیهایی بهمون داد که منو آقامون همیشه میگیم اینا رو بچه ها با خودشون آوردن و بهش باور پیدا کردم.البته که مسئولیت پذیری پدر و مادر هم خیلی مهمه.مثلا ما کارهای هزینه بری که خیلیها انجام میدن نمیدیم مثلا تولد در خد خودمون میگیریم اما جشن دندونی و آتلیه بردن رو نداریم و آبرومند هم زندگی میکنیم.عزیز دلم خیلی رسما هست که خیلی از زندگیها رو دچار مشکل کرده.بحث جهاز هم یکیشه که خیلی جای صحبت داره و امیدوارم کسی که تخصص و مهارتشو داره یه تاپیک بزنه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
عزیزم خداحفظش کنه😍 من دوست دارم دو تا دختر داشته باشم دوتا پسر  ولی ۴ تا تو ماشین جا ن ...

😂😂😂😂😂😊😊خدا خیرت بده کلی خندیدم یکیش میزاریم صندق حالا که چهارتا دوس داریم جاشون نیست

بعضیها از مشکلات فرزند میگن که بعضیهاشو قبول دارم.اما بعضی از مردم که کمی از زندگیشونو میگن میبینم که هر روز کلی پول لوازم آرایش میده برای توی خیابون کاش برا شوهرش بود فقط،جدای از اون داره پوستشو داغون میکنه.بعضیهاشون سگ هم دارن و بعضی هم اهل چشم و هم چشمی یا توقع خب ما مشکلمون جای دیگه ایه.البته به قول دوستان یه سری مشکلات واقعا هست.اما بعضیاش واقعا راه حل داره.مثلا یه سری کارها توی یه کتاب خوندم که وقتی بهش توجه بشه برکت خونه زیاد میشه و یه سری کارا برکت و روزی رو کم میکنه.دوست داشتید بیشتر بدونید توی اینترنت یه سرچ بکنید قشنگه

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
ما مستأجر بودیم و خونمون خیلی کوچیک بود و سختیهایی داشت. وسیله ام حتی دوچرخه نداشتیم یکی گفت به خدا ...

دقیقا خواهرشوهر من فقیر به تمام معنا بود از وقتی بچه دار شد زندگیش از این رو به اون روشد خونه خرید ماشین خرید شوهرش کار پیداکرد

حالا همه هم اینطور نیستن ولی خواهرشوهر من که زندگیش متحول شد

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

⭕️ قدر لحظه هایی که صرف بچه هاتون می کنید رو بیشتر بدونید👇👇 💎 هیچ امری در تعامل با کودک ...

وای تنم سیخ شد یعنی انقد بچه اجرداره؟🤔

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)