2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
همین دیگه شما بچه رو به عنوان یک زحمت مضاعف میبینید من به عنوان نشاط خانه، مایه برکت، رحمت و نعمت خ ...

منم مثل شما دو تا دختر دارم دومی خودش اومد با پیشگیری کامل ،هنوزم که ۱۸ ماهشه من با اذیتاش کلافه میشم و فکر میکنم بهم تحمیل شده با اینکه آدم با اعتقادی هستم و اهل  نماز و...ولی تو این مورد ناشکر شدم  همسرم میگه خداروشکر کن دوتا بچه سالم داریم خدا نخواست دخترمون تنها باشه میگه  هم الان و هم آینده پشت پناه همن و...خیلی باهام حرف میزنه ولی من بازم نتونستم با خودم کنار بیام ،فکر میکنم از زندگیم ،آسایشم ،پیشرفتم و..موندم،وقتی شبا دیر میخوابه یا این که گریه و لجبازی میکنه ....

خوشبحالتون که مثل من فکر نمیکنین

خدایا شکرت...

خوشبحالت😍😍😍😍

اگر دوست داری بچه دار شی و توانایی بدنی هم داری قبل ۳۰ بچه هات رو به دنیا بیار، دردسرش از نظر دیابت بارداری و فشار خون و امکان ناهنجاری ها خیلی خیلی کمتره.

انشاالله که پر قدرت و پر انرژی بچه دارشی و خیلی عالی هم تربیتشون کنی🌺🌺🌺

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوش بحالت بنظرم مهمتر از پول حوصله مادره 

و وقت گذاشتن برا بچه ها 

من اگه بخوامم اصلا حوصله بچه کوجیک ندارم 

هوسم کردم با بچه خواهرم بازی میکنم میچلونمش 😁

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
آقای قرائتی حرف قشنگی میزدند...میگفتند این کلام شما یعنی خدا فقط توانایی روزی دادن سه تا آدم رو داره ...

می گفت اقای قرایتی اونایی که میگن بچه زیاد خرج داره یه کاری می کنی یه بچه بشه خرجش مثب 4 تا بچه

همین دیگه شما بچه رو به عنوان یک زحمت مضاعف میبینید من به عنوان نشاط خانه، مایه برکت، رحمت و نعمت خ ...

چه دید قشنگی دارید عزیزم. خدا بچه هاتون رو براتون حفظ کنه 

اگه فکر می کنی با این شرایط تورم مملکت باحقوق معلمی.سه تا بچه رو تامین کنی.بیار بچه سوم رو

وضع مالیمون متوسطه 

خودم و شوهرم بچه خیلی دوست داریم

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

جدی میگی ؟؟؟ من خانواده ام کارمند بودن دو تایی اون زمان ولی اصلا زندگی خوبی نداشتم همش خشونت و فلان ...

جسارت نباشه اما مطمئن باش دلیل خشونت و ناملایماتتون قبل از فقر، تربیت نادرست و بی اخلاقی بوده

جسارت نباشه اما مطمئن باش دلیل خشونت و ناملایماتتون قبل از فقر، تربیت نادرست و بی اخلاقی بوده

اتفاقاً فقیر نبودیم که متوسط رو به بالا ولی خوب میگم دیگه بچه حوصله انرژی و خیلی چیزهای دیگه میخواد که مال ما نداشتن

من گفتم رفاه اولیه  داشتن یه سرپناه و یه وسیله نقلیه فک نمیکنم چشم و هم چشمی و لاکچری بازی باش ...

حرف شما درسته ولى خب لازم نيست حتما صاحبخونه باشن و اينكه ماشين جزو ضروريات زندگى نيست ميتونن بعدا با تلاش بخرن براى اول زندگى لازم نيست ولى در مورد جهاز و بطور كلى رفاه اوليه كمك لازمه لابد اينا هم در خودشون ميبينن كه ميارن 

چه زود بیبی زدی؟ زودتر از موعود درسته؟ تیکرت که اشتباهه انوقت  الان سه هفته چهار روزته اگه اش ...

اره درسته دیگه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بله مناسبه، کاشکی منم ۳ تا بچه داشتم

هیچی نداری؟

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔