2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
چه نگاهی میشه داشت به بچه داری آخه به جز خستگی و فرسودگی

همین دیگه شما بچه رو به عنوان یک زحمت مضاعف میبینید

من به عنوان نشاط خانه، مایه برکت، رحمت و نعمت خدا، امید به زندگی و....

منم دو تا دختر دارم.کم اذیت نشدم چه دوران بارداری که روزی شش تا سوزن میزدم تا زنده بمونند چه بعدش به صورت دیگه ای...اما هیچ وقت این حرف رو نمیزنم.ماهیت و ذات و طبیعت بچه رو قبول کردم و کنار اومدم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عه شما نبودی ببخشید 😅

به هر حال لحنت یه کم دلشکستگی تزریق می کنه میشه مهربان تر باشیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خداحفظتون کنه یه چیزی هم بمن بگین بلکه خجالت بکشمم سر بچه هام دادنزنم    

😂 بیخیال باش وسایل خطرناک جمع کن ازادشون بزار دیگه داد زدن نداره

به این فکر کن چشم رو هم بزارید بزرگ شدن و اروم 

الان پسرم می‌ره تو ۹ سال دخترم می‌ره ۶ سال راحتم فقط کوچیکم که می‌ره تو ۴ سال فضول که اونم با کارتون و خوراکی و بازی و نقاشی سرگرمش میکنم اینم مثل بچه های دیگه ۵ سالش بشه شیطنتاش کم میشه

...
منکه خیلی امید دارم عزیزم. اصلا آینده ای نمیتونم ترسیم کنم بدون آقا. حتی تا یکسال دیگه هرچی تو ذهنم ...

انشالله 

همه ازین وضع اسفناک ناراضی هستیم همه خسته شدیم ایکاش انقدر پاک و خوب باشیم که اون لحظات رو ببینیم و یکم آروم زندگی کنیم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
زمان شما با الان فرق میکنه حتی در آینده بدترم میشه وقتی کشور جوریه که طرف خودش نمیتونه با کار و تلا ...

بله الان بخاطر شرايط اقتصادي فشار زياده ولى طرز فكرا هم غلطه در اوج فشار اقتصادي و گرونى همه دلشون ميخاد چشم و هم چشمى كنن همه چيشون لاكچرى باشه اگه هر كس اندازه دهنش لقمه برداره و تلاش كنه لازم نيس ديگه توقع خونه و ماشين از پدر مادر داشته باشه

ببخشید  دوستان متاسفانه تو این جامعه الان که صبح تا شب باید کار کرد و فقط میتونیم بخوریم که حداقل نمیریم به اعتقاد من بچه آوردن ظلم بزرگیه مگه اینکه جزو مسئولین باشیم یا به اونا وصل باشیم .

این نظر و اعتقاد منه مگرنه هیچ کس از بچه داشتن بدش نمیاد من خودم عاشق بچه ام ولی نگاه که میکنم میبینم شرایط جامعه روز به روز داره بدتر میشه همین یه دونه پسر عزیزی که دارم به ثمر برسونم خیلی هنر بزرگی کردم. 

ببین من و تعداد زیادی مثل خودم! داریم با درآمد بسیار پایین تر از چیزی که فکرشو بکنی، در یه خانواده ی ...

جدی میگی ؟؟؟ من خانواده ام کارمند بودن دو تایی اون زمان ولی اصلا زندگی خوبی نداشتم همش خشونت و فلان الان هم با این که موقعیت نسبتا خوبی دارم ولی جرأت فکر کردن به بچه ندارم به نظر من فقر فرهنگی و اقتصادی خیلی چیز بدیه و عامل بدبختی هاست

اخه اطراف خیلی خانواده ندار میبینم ک چندتا بچه دارن خیلی سخت. کاش خدا اول روزیش بفرست بعد بچه رو ک ...

آقای قرائتی حرف قشنگی میزدند...میگفتند این کلام شما یعنی خدا فقط توانایی روزی دادن سه تا آدم رو داره،اما برای چهارمی کم میاره و نمیتونه روزی بده.

درسته بچه خرج داره زیاد، حداقل امکانات هم باید فراهم باشه اما برکت مال رو خدا باید بده.فقط کافیه یقین پیدا کنید به رزاقیتش

به عینه تجربه کردم با ورود هر بچه زندگی چقدر متحول شده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اینطور میگی عزیزم ولی اینکه تو جمع های خانوادگی هی مسخرت کنه و بقیه رو باخودش همراه کنه خیلی خورد و ...

خب طفلی شاید حسادت میکنه.

ببین نسل ما، پدر مادرها و مادربزرگهایی داریم، که سالها بهشون القا شده بیشتر از دوتا فرزند، عیبه! بی فرهنگیه! خب طبیعیه مسخره کنن، خیلی ها همین شرایط شما رو دارن، از این مسخره کردن ها بگذر، کوتاهه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
هیچی عزیزم شوخی کردم  گفتی امام زمان تا اون موقع میاد یاد حدیثی افتادم که میگفت تعیین کنندگان ...

عزیرم🙄 منکه وقت تعیین نکردم از 1000 سال قبل هی همه میگن ظهور نزدیکه اما طبق روایات الان خیلی نزدیکیم به آخرالزمان... از روی امیدواری و لطف خدا گفتم که ان شاء الله تا اون موقع میان... 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...