2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو تا بچه دارم دومیم ناخواسته بود البته، الان ۱۸ ماهشه فقط میخوام زودتر بزرگ بشه نفس راحت بکشم &n ...

خب بستگی داره به نوع نگاه شما به بچه....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اینا هیچی موندم جواب جاریمو چی بدم اگه بفهمه باردارم آبرومو میبره  سر دومیم مسخره ی عالم وآدمم ...

اسی جنسیت بچهات چین؟؟؟؟ منم ۲۴سالمه دخترم ۴سالشه اقدامم واسه دومی تازه دیسکمم عمل کردم 

دلم لک زد برا بچه دوم یعنی هلاک دخترم😢😢😢😭😭

نمیدونم باور کنم بجه روزیش با خودش میاره؟!

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
زمان جنگ هم قرار بود بیاد نیومد ☹

با کی قرار داشت؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم خداحفظش کنه😍 من دوست دارم دو تا دختر داشته باشم دوتا پسر  ولی ۴ تا تو ماشین جا ن ...

ون میگیرید براشون😄

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

دقیقا حالا طرف میلیاردر باشه بگی بیار میگن چرا گیر میدی ملاک پول نیست و فلان

میدونی جالب اینه چون اینجا کسی کسی رو نمیشناسه راحت ذات خودشونو.نشون میدن..از ذات خرابی که دارن مسخره میکنن یا حسودی..بابا بگو بتوجه تو شرایط نداری چیکاربقیه داری

دلم لک زد برا بچه دوم یعنی هلاک دخترم😢😢😢😭😭 نمیدونم باور کنم بجه روزیش با خودش میاره؟!

رزاقیت و قدرت خدا رو باور ندارید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دلم لک زد برا بچه دوم یعنی هلاک دخترم😢😢😢😭😭 نمیدونم باور کنم بجه روزیش با خودش میاره؟!

آره باور کن من به چشم خودم دیدم

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

اخ گفتی من یه پسر دارم با دوتا دختر فعلا که منع بارداریم اگر خدا بخواد مشکل حل بشه برا پسر میرم زیر ...

عالی ما سه تا بچه ایم دو تا پسر و خودم تکم به مامانم میگم چرا خواهر برام نومردی که الان تنها نباشه 

خوب کاری میک نی براش داداش بیار

وسایل آرامش چی می‌خواد باشه جای نرم و گرم بدون خشونت غذا محبت برخورداری از حقوق انسانی شما برو قیمت ...

ببین من و تعداد زیادی مثل خودم! داریم با درآمد بسیار پایین تر از چیزی که فکرشو بکنی، در یه خانواده ی سرشار از محبت، زندگی میکنیم، گرچه من خودم مشکل جسمی دارم که فعلا نمیتونم بچه دار بشم اما دوستانم، سه یا چهار بچه دارن. خیلی هم شاد، خیلی هم خوشبخت. حالا شاید لاکچری نپوشن، لاکچری نگردن. ولی به صورت لاکچری وار ، شادن! راضی هستن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
باریکلا به شما 😏

ممنون عزیزم ما حتی کمک مادر و پدر هامونم میکنیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹