مونا۱۳۶۰ مدیر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 27 عنوان فال ورق | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 84 پست اینستاگرامfalvaragh2020@ 1399/12/14 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalaaa عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5243 یدونم برامن بگیر تا😕 پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
m_nazii عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2644 تک نیت یه سوال مشخص اسم خودت و مادرت منو عشقم کی عقد میکنیم اسمـخودم نازنین اسم مادرم ربابه ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
مونا۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 27 اسم خودم کیانا اسم مادرم پروین با اونی که تو فکرمه ازدواج میکنم؟لطفا بگو چند وعده دیگع به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست.راهت بازه اما سختی داره و زمان میبرهدو تا ۶ وعده زمان میبره
m_nazii عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2644 به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ... برای منم بگو منو عشقم کی عقد میکنیم اسم خودم نازنین مادرم ربابه ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
۰۰narges عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 6014 به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ... مرسی عزیزم 🌺♥حتما فالوت میکنم
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9437 به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ... عزیزم لطفا پی وی رو چک کن.. پیام دادم🙏🙏 کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
paarisaa عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2486 چی شد فال منو نمیگیری؟ عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
مونا۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 27 برای منم بگو منو عشقم کی عقد میکنیم اسم خودم نازنین مادرم ربابه جشن و دورهمی و اتفاقات خوب در راهه اما موانع وجود داره زمان میبره و صبر افتادهازدواج و زندگی مشترک افتاده اختلاف و بگو و مگو جرو بحث افتاده در نهایت مانع وجود داره امت خیلی زود رفع میشه۵ تا ۶ وعده زمان میبره
m_nazii عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2644 جشن و دورهمی و اتفاقات خوب در راهه اما موانع وجود داره زمان میبره و صبر افتاده ازدواج و زندگی مشترک ... یعنی پنج شیش ماه؟ یا پنج شیش هفته مرسی عزیزم حتما فالوت میکنم ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
مونا۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 27 چند بار همینجا گفتی فال میگیرم ولی نگرفتی تا من ببینم و بعد پیگیرت بشم ! حالا یا فالوت کنم یا بخوام ... 😂😂😂خیلی باحالی بخداانکار دنبال شری😂😂من دارم لطف میکنمرایگان میگیرمحجم پیامها بالاستپیامتون گم میشه.
مونا۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 27 یعنی پنج شیش ماه؟ یا پنج شیش هفته مرسی عزیزم حتما فالوت میکنم دیگه ازهفته شروع میشه تا ماه
m_nazii عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2644 دیگه ازهفته شروع میشه تا ماه ممنونم عزیزم ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭