2777
2789

یدونم برامن بگیر تا😕

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسم خودم کیانا اسم مادرم پروین  با اونی که تو فکرمه ازدواج میکنم؟لطفا بگو چند وعده دیگع

به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست.

راهت بازه اما سختی داره و زمان میبره

دو تا ۶ وعده زمان میبره

به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ...

برای منم بگو منو عشقم کی عقد میکنیم اسم خودم نازنین مادرم ربابه

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ...

عزیزم لطفا پی وی رو چک کن.. پیام دادم🙏🙏

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
برای منم بگو منو عشقم کی عقد میکنیم اسم خودم نازنین مادرم ربابه

جشن و دورهمی و اتفاقات خوب در راهه اما موانع وجود داره زمان میبره و صبر افتاده

ازدواج و زندگی مشترک افتاده 

اختلاف و بگو و مگو جرو بحث افتاده در نهایت مانع وجود داره امت خیلی زود رفع میشه

۵ تا ۶ وعده زمان میبره

جشن و دورهمی و اتفاقات خوب در راهه اما موانع وجود داره زمان میبره و صبر افتاده ازدواج و زندگی مشترک ...

یعنی پنج شیش ماه؟ یا پنج شیش هفته مرسی عزیزم حتما فالوت میکنم

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
چند بار همینجا گفتی فال میگیرم ولی نگرفتی تا من ببینم و بعد پیگیرت بشم ! حالا یا فالوت کنم یا بخوام ...

😂😂😂خیلی باحالی بخدا

انکار دنبال شری😂😂

من دارم لطف میکنم‌رایگان میگیرم

حجم پیام‌ها بالاست

پیامتون گم میشه.