2777
2789

یکی برامن بگیر سه بارگفتما

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اسم خودم فاطمه..مامانم زهرا..با کی ازدواج میکنم

غریبه یا آشنا تو فالت در نیومد اما  چشم انتظاری داری یه جوان اهل ورزش فعال صادق سبزه رو قد متوسط ازدواج داری  و رابطه ای که به ازدواج ختم‌میشه  اما با تاخیر

و اینکه یه مردی تو زندگیته که تاثیر منفی داره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمی‌گیری😑😑

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ...

میشه بگی بهم کی بهم میرسیم؟؟؟

اسمم نفیسه مادرم الهام

اونم علیرضااشرف

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....