2777
2789

یدونم برامن بگیر تا😕

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسم خودم کیانا اسم مادرم پروین  با اونی که تو فکرمه ازدواج میکنم؟لطفا بگو چند وعده دیگع

به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست.

راهت بازه اما سختی داره و زمان میبره

دو تا ۶ وعده زمان میبره

به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ...

برای منم بگو منو عشقم کی عقد میکنیم اسم خودم نازنین مادرم ربابه

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
به نیتت میرسی اما صبر افتاده و زمان میبره یه ماجرای عشقی داری که با مخالفت اطرافیان روبروست. راهت ب ...

عزیزم لطفا پی وی رو چک کن.. پیام دادم🙏🙏

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
برای منم بگو منو عشقم کی عقد میکنیم اسم خودم نازنین مادرم ربابه

جشن و دورهمی و اتفاقات خوب در راهه اما موانع وجود داره زمان میبره و صبر افتاده

ازدواج و زندگی مشترک افتاده 

اختلاف و بگو و مگو جرو بحث افتاده در نهایت مانع وجود داره امت خیلی زود رفع میشه

۵ تا ۶ وعده زمان میبره

جشن و دورهمی و اتفاقات خوب در راهه اما موانع وجود داره زمان میبره و صبر افتاده ازدواج و زندگی مشترک ...

یعنی پنج شیش ماه؟ یا پنج شیش هفته مرسی عزیزم حتما فالوت میکنم

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
چند بار همینجا گفتی فال میگیرم ولی نگرفتی تا من ببینم و بعد پیگیرت بشم ! حالا یا فالوت کنم یا بخوام ...

😂😂😂خیلی باحالی بخدا

انکار دنبال شری😂😂

من دارم لطف میکنم‌رایگان میگیرم

حجم پیام‌ها بالاست

پیامتون گم میشه.