2777
2789

هر کاریم میکنم پایین نمیره انگا چسبیده

حالم بد شد و خب متاسفانه یه کمیش دوباره رفت پایین حالا یه چیزی تو گلوم گیر کرده پاییین نمیره آب خوردم یه تیکه نونم خوردم ولی پایین نرفت چیکار کنم

دقیقا این حالو پارسال داشتم و کرونا گرفته بودم کم مونده بود خفه بشم و قورتش دادم پایین  

خب منم اتفاقا بعد کرونا یه مدت همینجور شده بودم

اما الان بعد از معذرت میخوام بالا آوردنم اینجوری شد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چیزی نیست .این حس طبیعی ه چون مجرا کمی ازحالت عادی خارج میشه و یکم ملتهب میشه گاهی زخم میشه و فشاری که برای خروج غذا بهش میاد  این حالت رو پیدا میکنه.   اب ولرم بخور  کمی. و بعداز دوساعت بحالت اول برمیگرده. نگران نباش تلقینم نکن. چیزی نیست. 

خب منم اتفاقا بعد کرونا یه مدت همینجور شده بودم اما الان بعد از معذرت میخوام بالا آوردنم اینجوری شد

من سر کارم بودم و  نمیدونستم که کرونا دارم یعنی تا اون موقع هنوز اعلام نکرده بودن که کرونا اومده ایران، تو دستشویی بودم و داشتم خفه میشدم زود درو باز کردم و قورتش دادم یه لحظه ترسیدم همونجا بیفتم و هیشکی هم متوجه نشه، خیلی ترسیده بودم

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
چقدر از کرونا که داشتی میگذره و چرا تهوع پیدا کردی ؟ فکر کردم بارداری .

باردار که هستم به خاطر همین حالت تهوع دارم

یک ماهی از کرونای لعنتی میگذره خیلی وحشتناک بود

میشه گفت دو سه روزه سرحال شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز