2777
2789
عنوان

مامانم خیلی گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 75 پست
@نی_نی_یار_5     عزیزم؟ اینجا مطالبی وجود داره که گاها برای ما هم مناسب نیست.چه برسه به ...

چه عضو باشن چه نباشن خیلی راحت میتونن بیان همه ی مطالب رو بخونن

مشکل از مادرشه که انقدر آزادی بهش داده

هلیا 

برو به مشقات برس 

من اینجا چیزایی رو مطرح میکنم که تو نباید بخونی باید یه خانم بزرگ سال که به سن قانونی رسیده بخونه . برو و دیگه هیچ وقت نی نی سایتو باز نکن 

بخوای نخوای به خاطر خودت تعلیق میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده دیگ بهش خب پشماشو میخاد 

میخواست حواسش باشه نریزه 😂

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

عزیز دل من

این جا جای شما نیستش

جای خانم های باردار و بچه دار هستش

برو درست رو بخون و انءشالله تا بزرگ شدنت این سایت هم هستش بعد بیا و توو قسمت کلینیک سایت شروع به کار بکن 💚

هیچ 😄✌ ...

چ مامان خوبی داری

کاش من جای تو بودم دست و.پای مادرمو می بوسیدم که می خواد از من ی دختر تمام عیار بسازه

من الان می خوام برم مثل شما یاد بگیرم ولی نه وقتش هست نه پولش قدر بدون الان وقت آموختنه ...کلاس بازیگری همه ی دوره می خوان برن بازیگری اقتضای سنته ...منم رفتم حتی ی دوره تاتر بازی می کردم ولی نون و اب نمی شه و محیطشم خوب نیست .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
جو نمیدم  ولی من اینجا موضوعاتی رو مطرح می کنم که دوست ندارم بچه 11 ساله بخونه

اینجا یه سایت عمومیه و همه افراد از هر سنینی هستن حتی آقایون هم هستن

شما  اگه راحت نیست و اذیت میشید میتونید مطرح نکنید 

سایت شخصیتون نیست که برای دیگران تعیین و تکلیف کنید و برخورد نامناسبی داشته باشین

ما باید جمع کنیم بریم ظاهراً 🙄 اینجا پر از بچه شده

مشکل از مادرایی که یه گوشی دادن دست بچه ها و هیچ گونه نظارتی ندارن روش فکر میکنن خیلی روشن فکرن ولی باید گفت خاک هفت خرابه تو سر همچین مادری که بچه ی ۱۱ سالش تو یه سایت بارداری و هزار رنگه😕😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عررررر فرزندم 11 سالم بود  پاک کن میوه ای هام و می خوردم  عرررررررررررر تو چرا نی نی سا ...

یادته پاکنو پاک میکردیم اشغالاشو جمع میکردیم میذاشتیم فریزر تا دوباره پاکن بشه🤣🤣🤣 خدایا چقد تباه بودیم اخه😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
گلم بده بهش اَخه  ایپ ایپه هاپوعه

باشه چون تو میگی بهش میدم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!