من یک دختر 11 سالم که مامانم را خیلی دوست دارم ولی از بابام متنفرم. حالا به کنار مامانم خیلی گیر میده. بهش میگم من توی خانه تکونی کمکت می کنم تو هم به من پول بده میگه تو پیانو تمرین کن فیلم بگیر بفرست واسه استادت درست بزن بهت ١٠000 تومن میدم. ولی من از پیانو متنفرم فقط هم به خاطر مامانم میرم کلاس پیانو و زبان و من به کلاس بازی گری علاقه دارم 💖 که با این وضعیت کرونا نمی شه رفت بگید چیکار کنم لطفا فقط مثل بچه ها با من صحبت نکنید که همه چی از بزرگ تر ها می فهمم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاش من جای تو بودم دست و.پای مادرمو می بوسیدم که می خواد از من ی دختر تمام عیار بسازه
من الان می خوام برم مثل شما یاد بگیرم ولی نه وقتش هست نه پولش قدر بدون الان وقت آموختنه ...کلاس بازیگری همه ی دوره می خوان برن بازیگری اقتضای سنته ...منم رفتم حتی ی دوره تاتر بازی می کردم ولی نون و اب نمی شه و محیطشم خوب نیست .
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
ما باید جمع کنیم بریم ظاهراً 🙄 اینجا پر از بچه شده
مشکل از مادرایی که یه گوشی دادن دست بچه ها و هیچ گونه نظارتی ندارن روش فکر میکنن خیلی روشن فکرن ولی باید گفت خاک هفت خرابه تو سر همچین مادری که بچه ی ۱۱ سالش تو یه سایت بارداری و هزار رنگه😕😕
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن