2777
2789
عنوان

مامانم خیلی گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 75 پست

چرا اینجوری میکنید اخه خب ۱۱ یالشه دیگ شما ۱۱ سالگی خودتونو با ۱۱ ساله های الان مقایسه نکنید 

بچه های الان خیلی چیزارو تو این سن میفهمن شما اگه خواستین آموزشی برین پیششون 

نمیتونین راهنمایی کنیدچرا انقد جو میدین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری میکنید اخه خب ۱۱ یالشه دیگ شما ۱۱ سالگی خودتونو با ۱۱ ساله های الان مقایسه نکنید  ...

جو نمیدم 

ولی من اینجا موضوعاتی رو مطرح می کنم که دوست ندارم بچه 11 ساله بخونه 

اره باع خودمونو عشخه اصن😏😒

والا بخدا😂 وقتی نگا باب اسفنجی و پلنگ صورتی میکنم شوهرم میگه با یه بچه ازدواج کردم ن یه خانوم😅😅 منم میگم نی نی توشکمم داره نگاه میکنه اونوقت بدجور قانع میشه🤪🥴😂😂

چرا اینجوری میکنید اخه خب ۱۱ یالشه دیگ شما ۱۱ سالگی خودتونو با ۱۱ ساله های الان مقایسه نکنید  ...

این هم راهنمااییی میخواد؟؟؟؟؟

اون هم تو همچنین سایتی که جای افراد متاهله؟؟؟؟ 

@نی_نی_یار_5  

عزیزم؟

اینجا مطالبی وجود داره که گاها برای ما هم مناسب نیست.چه برسه به یه بچه ی ۱۱ساله.

گاهی اوقات تاپیکهای ممنوعه ای هم هست که خودتون بیشتر از محتواشون مطلعید.به نظرم به نفع آینده ی این عزیزمون هست که اینجا نباشن❤حالا هرطور خودتون صلاح میدونید

...

عررررر

فرزندم 11 سالم بود 

پاک کن میوه ای هام و می خوردم 

عرررررررررررر تو چرا نی نی سایتیییییی

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
نی نی یار بیا اینو تعلیق کن  اینجا و چه به این  لوس بازیا بچه  مامانت میدونه اینجای ...

ما باید جمع کنیم بریم ظاهراً 🙄

اینجا پر از بچه شده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من پشمامو میخام

میخوای چیکار حالا یه اپیلاسیون مجانی شدی به لطف کاربر ۱۱ ساله قدرشو ندون🤣🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن