2777
2789
عنوان

جهیزیتون بعد چندسال استفاده

439 بازدید | 41 پست

کهنه شد ببینید منظورم مد نیستا اگه به مد باشه که هرساله عوض میشه می‌خوام ببینم بعداز چندسال خراب میشه یا مثلاً کهنه میشه جوری که معلومه مال تازه عروس نیست به نگهداری بستگی دارع؟ من الان بعد ۴ سال چون بچه دار شدم می‌خوام روکش ژله ای برای مبل هام بدوزم و روفرشی کش دار بگیرم بنظرتون تاثیر داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۹ ساله ازدواج کردم فقط فرش هامو عوض کردم اونم چون خونه جدید باید دوتا یه جور میگرفتم قبلیه کهنه نشده بود  مبل هام که خیلی جنسشون خوب بود 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

تا یه حدی به نگهداری بستگی داره.روفرشی ترک ها خیلی خوبن قشنگ میندازی قالب فرش میشن ماهی یبارم میشوری خوشگلم هستن.رو مبلی و قبلا موافق نبودم ولی با قیمتای مسخره ی الانا خیلی موافقم.

یا رب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بستگي به جنسش و نگهداريت داره

من يازدع سالع ازدواج كردم

مبلم سفيد يخي بود پارسال روكش رو عوض كردم.

بع خاطر مدل ى تميزيش بارو باروش نميشد مال جهاز باشه.

هم جنسش عالي بود گرون خريده بوم هم خوب نگه داشنمش

💕

من ۳ ساله عروسی کردم فرشام دیگه گلاش پیدا نیستند🤪😂

بچه هر چی میخوره یکمشم زه فرش میده.. 

ولی بقیه چیزا خوبه 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

والا من بچه ندارم دوساله... 

جوجه گردون فر سوخت دفعه دوم استفاده

زودپزم خراب شد باید ببرم درست کنم

همزنم یه صدایی میده استفاده نمیکنم تا ببرم درست کنم

چند تا استکان و فنجون و کاسه هم ازم شکسته ک یک دست نمیشن.. 

چرخ گوشتمم چند روز پیش اومدم گوشت چرخ کنم داغونش کردم.. گوشت کوب اهنی دستم بود افتاد داخل جرخ گوشت.. اونم قوی بود اهن رو پاره کرد... حالا دنبال قطعاتشم ک گیر نمیاد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...