2777
2789
عنوان

جهیزیتون بعد چندسال استفاده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 41 پست
تا یه حدی به نگهداری بستگی داره.روفرشی ترک ها خیلی خوبن قشنگ میندازی قالب فرش میشن ماهی یبارم میشوری ...

شما رو فرشی دارین؟ یه نفر داشت بهم میگفت نگیر هی جمع میشه کش هاشم شل میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رو فرشی دارین؟ یه نفر داشت بهم میگفت نگیر هی جمع میشه کش هاشم شل میشه

من دوساله دارم خیلی راضیم .ببین روش جمع نمیشه ولی معمولا روزی یکبار مرتب کردن میخواد خب چون روش راه میرید بلاخره جابجا میشه دیگه رو تختیم صب به صب یه دست باید بهش کشید دیگه.ولی چون فرشم روشن بود و اشتباه گرده بودم روشن گرفته بودم خیلی ب کارم میاد.اولا که هیچی ازش رد نمیشه چایی آب و اینا کشش هم چیز خاصی نیست شل نشده ولی شل بشه هم از همین کش پهن معمولیاس دو متر بگیر اینو اونورش کوک کن

یا رب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
بستگي به جنسش و نگهداريت داره من يازدع سالع ازدواج كردم مبلم سفيد يخي بود پارسال روكش رو عوض كردم. ...

چطوری خوب نگه داشتیم باکاور؟ مال منم جنسش خوبه استیله چوب های رو با چی تمیز میکنی؟ میشه با بخار شور بین چوب هارو خاکش رو پاک کرد خراب نمیشه؟

همش به نگه داری و‌تمیزی خودت بستگی داره من ۲ سال گذشته اما ببینی فک میکنی این وشیله ها دیروز چیذه شد ...

نه خوشگلم من جای مرطوب زندگی میکنم با وجود همه ی نگهداری هام خیلی از وسایلم آسیب دید🥺

یا ابالفضل 😱😱😱😱😱😱

دقیقا برای خراب کردن کدومش اینو گفتی.. خداییش همشون بجز چرخ گوشت خراب انچنانی نشدن.. چرخ گوشتمم فقط قعطه های جدا شدنیش خراب شد باید بخرم.. 

بقیه وسیله هام بخدا نو نو هستن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
والا من بچه ندارم دوساله...  جوجه گردون فر سوخت دفعه دوم استفاده زودپزم خراب شد باید ببرم درس ...

خب اینا اتفاق میوفته من سال دوم یخچالم ارور میداد زنگ ،دم نمایندگی اومدن درست کردن 

غذاسازم ب مشکل خورد اونم دادم درست کردن 

سولارمم مشکل پیدا کرد اونم دادم درست کردن 

لوسترمم چراغای یه سمتش سوخت اونو دیگه ندادیم درست کنن 🤣🤣🤣 همه ی این اتفاقها هم پشت سرهم افتاد 

خدایا شکرت 

من دوساله دارم خیلی راضیم .ببین روش جمع نمیشه ولی معمولا روزی یکبار مرتب کردن میخواد خب چون رو ...

ععععع چه خوب از کجا خریدین ؟ قیمتش چند ؟ اگه زحمتی نیست میشه عکس بدین ممنون

ععععع چه خوب از کجا خریدین ؟ قیمتش چند ؟ اگه زحمتی نیست میشه عکس بدین ممنون

والا من دوسال پیش از یه پیج اینستا خریدم که یادم نیست اسم پیجشو ولی تو هشتگ سرچ کنی روفرشی ترک میاره برات اون سال ۶ متری ۲۵۰ خریدم فک کنم.الان نمیدونم چند شده

چطوری خوب نگه داشتیم باکاور؟ مال منم جنسش خوبه استیله چوب های رو با چی تمیز میکنی؟ میشه با بخار شور ...

اين مال پذيراييم بود،چون سفيد بود و تهران دوده داره روكش يا ملحقه مينداخنم مهمون ميومد برميداشتم.

مال من منبت كاري نداره،چوبش سادست،خاك نميگيره.با اسپري مخصوص چوب پاك ميكردم.

بخار چوب رو ميپوسونه معلومه ديگه.

💕