2777
2789
عنوان

جهیزیتون بعد چندسال استفاده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 41 پست
گوشت کوب فلزی ،😁

اخه میدونی اون پلاستیکی خودشو پیدا نکردم دیگه گفتم ولش کن بااین اهنی گوشت ها رو میدم پایین حالا فک کن گوشت ها اصلا لازمشون نشد اخرین لحظه الکی اومدم اهنی کردم داخش چرخ گوشت خوردش😂😂 اینقدر وسیله هام دوس دارم داد میزدم اخ اخ شوهرم میخواست سکته کنه فک کرد دستم رفت داخلش

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب اینا اتفاق میوفته من سال دوم یخچالم ارور میداد زنگ ،دم نمایندگی اومدن درست کردن  غذاسازم ب ...

خخخخ دقیقا.. بخدا هیچ کدومش تقصیر من نبود بجز چرخ گوشت.. ولی مامانم میگه درست مراقبت نمیکنی این همه وسیله خارجی داره فاتحشون خوندی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ دقیقا.. بخدا هیچ کدومش تقصیر من نبود بجز چرخ گوشت.. ولی مامانم میگه درست مراقبت نمیکنی این همه ...

والا واسه منو گفتن چشمت زدن 🤣🤣🤣مستاجر بودیم صاحبخونه خونه رو گذاشته بود واسه فروش هرکی میومد میگفت چقد خونتون قشنگه چقد خونتون شیک هستش هی گفتن بعدش دونه دونه وسایلم خراب شدن 

خدایا شکرت 

چرا روفرشی نمیندازی از این کش دارها

رفتم قیمت کردم میگه ۹۰۰ هزار تومن منصرف شدم

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
والا واسه منو گفتن چشمت زدن 🤣🤣🤣مستاجر بودیم صاحبخونه خونه رو گذاشته بود واسه فروش هرکی میومد میگف ...

راااست میگفتن.. منم از وقتی خانواده شوهرم خونمون دیدن اینجوری شدم... بعد یک سال دیدن چون من رو بهشون نمیدم.. چهار تاشونم کلا ندیدن

اين مال پذيراييم بود،چون سفيد بود و تهران دوده داره روكش يا ملحقه مينداخنم مهمون ميومد برميداشتم. م ...

می‌دونی نمی‌مونه که روش آب سریع تبخیر میشه در لحظه به بار تمیز کردم خیلی خوب شد حالا می‌دونم دوباره انجام بدم یا نه