minabanoooooo مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 عنوان آرایشگری | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 20 پست سلام خانوما من ۲۰ سالمه میخوام برم دوره های آرایشگری ببینم خواستم بدونم هزینه ش چقدرع توکرج بین آرایشگری و عکاسی و گیتار کدومشون خوبه ممنون بابت پاسخگویی🥰🥰🥰🥰🥰 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1399/12/14 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 بمن چه😢😢😢منم سوال پرسیدم گفتن۶۰میلیون 😚😚😚 میدونم گلم شمام نظر دادین ممنون میدونم همه چی گرون شده میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
malakeyakhi عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1280 سرمایه اولیه چقدداری؟دوربین عکاسیم گرونه؟مرکزهای فنی حرفه ای کرجوپیداکن
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 بنظرم درسته. چون دوره ی کامله. منم 50 میلیون دارم میدم فقط برای ابرو.. اما خب مدرک اروپا میگیرم ... عه 🙁 بسلامتی بجا منم دوره ببین😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 😚😚😚 میدونم گلم شمام نظر دادین ممنون میدونم همه چی گرون شده فداتشم ک😚💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
کیانپارس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 2970 عه 🙁 بسلامتی بجا منم دوره ببین😍 بیا پیشم واست انجام میدم 😍
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 بیا پیشم واست انجام میدم 😍 نه تو بیا😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم