2777
2789
عنوان

آرایشگری

96 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من ۲۰ سالمه میخوام برم دوره های آرایشگری ببینم خواستم بدونم هزینه ش چقدرع توکرج 

بین آرایشگری و عکاسی و گیتار کدومشون خوبه 

ممنون بابت پاسخگویی🥰🥰🥰🥰🥰

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

آرایشگری تو کرج رو نمی‌دونم

ولی خرم آباد دوره کاملش۶۰میلیونه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ملیون میتونی دوره هاشوببینی تویه جای خوب به صورت حرفه ای

واقعا خیلی خوبه ک 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
آرایشگری تو کرج رو نمی‌دونم ولی خرم آباد دوره کاملش۶۰میلیونه

چخبرههههه مگه عزیزم ۶۰ میلیونننننن

یاخدا چه خبرشونه

ندونم!!! منم از ی آرایشگاه مشهور پرسیدم گفتن۶۰میلیون

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خانما من توی آکادمی phi دارم فیبروز. ميکروبیلیدنگ. ثبت نام میکنم نظرتون چیه 

خوبه ک الان پول تو ارایشگریه

چخبرههههه مگه عزیزم ۶۰ میلیونننننن

بمن چه😢😢😢منم سوال پرسیدم گفتن۶۰میلیون

کجای کرجی

هرجایی باشه میرم فقط جای خوبی باشه