minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3118 عنوان آرایشگری 96 بازدید | 20 پست سلام خانوما من ۲۰ سالمه میخوام برم دوره های آرایشگری ببینم خواستم بدونم هزینه ش چقدرع توکرج بین آرایشگری و عکاسی و گیتار کدومشون خوبه ممنون بابت پاسخگویی🥰🥰🥰🥰🥰 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1399/12/14 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 آرایشگری تو کرج رو نمیدونمولی خرم آباد دوره کاملش۶۰میلیونه پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
malakeyakhi عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1280 ۱۶ملیون میتونی دوره هاشوببینی تویه جای خوب به صورت حرفه ای
malakeyakhi عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1280 آرایشگری تو کرج رو نمیدونم ولی خرم آباد دوره کاملش۶۰میلیونه یاخدا چه خبرشونه
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3118 ۱۶ملیون میتونی دوره هاشوببینی تویه جای خوب به صورت حرفه ای واقعا خیلی خوبه ک میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
کیانپارس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 2970 خانما من توی آکادمی phi دارم فیبروز. ميکروبیلیدنگ. ثبت نام میکنم نظرتون چیه
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3118 آرایشگری تو کرج رو نمیدونم ولی خرم آباد دوره کاملش۶۰میلیونه چخبرههههه مگه عزیزم ۶۰ میلیونننننن میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 یاخدا چه خبرشونه ندونم!!! منم از ی آرایشگاه مشهور پرسیدم گفتن۶۰میلیون پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3118 خانما من توی آکادمی phi دارم فیبروز. ميکروبیلیدنگ. ثبت نام میکنم نظرتون چیه خوبه ک الان پول تو ارایشگریه میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 چخبرههههه مگه عزیزم ۶۰ میلیونننننن بمن چه😢😢😢منم سوال پرسیدم گفتن۶۰میلیون پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3118 کجای کرجی هرجایی باشه میرم فقط جای خوبی باشه میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
کیانپارس عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 2970 بمن چه😢😢😢منم سوال پرسیدم گفتن۶۰میلیون بنظرم درسته. چون دوره ی کامله. منم 50 میلیون دارم میدم فقط برای ابرو.. اما خب مدرک اروپا میگیرم