2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌اره خوب شدم😃ب لطف عشقمممم امام رضا ❤ فقط گاهی استرس میگیرم ک‌اونم خیلی بهتر شدم نسبت ب قبل 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

عزیزم این ردزها بخاطر کرونا و شرایط جامعه خیلی زیاد شده این حملات تو افراد

تنفس عمیق و ورزش واینکه اصلا نباید بترسی اون لحظه و بخودت ارامش بدی 

از طریق مشاوره با تکنیک شناختی درمانی هم میشه اقدام کنین

نفس عمیق کشیدن اب سرد به صورت و دست زدن هوای ازاد  کتاب های خوب خوندن

فقط آرامش اعصاب باید داشته باشی..به خودت اهمیت بده..امید به زندگی..هوا توی خونه در جریان باشه..مسافرت برو...زیاد توی حموم و هوای رطوبتی نمون...از عصبانیت و استرس دوری کن...غذاهای نفاخ و آبکی نخور اصلاااا..پانیک روی معده هم تاثیر میزاره...ترشی و سردیجات هم نخور خیلی

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
عزیزم این ردزها بخاطر کرونا و شرایط جامعه خیلی زیاد شده این حملات تو افراد تنفس عمیق و ورزش واینکه ...

اخه من الان یکسالی دچارشم ومسببش من بودم از گذشتم میاد تنبلم کاری نمیکنم واسش قرص مصرف کردم فایده نداشت روانشناس رفتم هفته ای ۴۰۰میخاس واس یکساال درمان راستش نداارم این مبغلو هر هفتع بدم

خدایاکمک

من پانیک نداشتم اما  بیماری اختلال خوردن ووسواس فکری داشتم بدون دارو هفت ماه خودم خودموسرپا نگه داشتم فقط اون اوایل یادم نیس چن جلسه فک کنم دو جلسه رفتم مشاوره چرتو پرت گفت تاثیری روم نداش خودم حال خودمو ب روش خودم قابل کنترل نگه داشتم اما کامل خوب نبودم بعد از هفت ماه تن ب قرص دادم و ب زندگی برگشتم انگار

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع