2777
2789
این اختلال دلیل داره از چی اومد؟

از تجاوز

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
فقط آرامش اعصاب باید داشته باشی..به خودت اهمیت بده..امید به زندگی..هوا توی خونه در جریان باشه..مسافر ...

دیقا برام مشکل معده بوجود اوردگلاب به روت هرچی میخورم میارم بالا حتی اب

خدایاکمک

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم من تنبل نیستم روانشناسم خوشم نیومد نمیرم دیگ برای بیماری یبار رفتم دکتر جواب نگرفتم رفتم ی دکت ...

من زیرپروفسوری رفته بودم فقد قرص میداد اصلا باهام حرف نمیزد واسش خیلی عادی بود

خدایاکمک
منم بهم شده ولی نه بصورتی که مصلا لختم کنن به یه صورت دیگه بود اما بچه بودم الان خوبی؟

از منم ب ی صورت دیگ بود یکیش بچه بودم یکیشم نوجوان سالم هستم از نظر دختر بودن از نظراعصاب باقرصا عالیم

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
از منم ب ی صورت دیگ بود یکیش بچه بودم یکیشم نوجوان سالم هستم از نظر دختر بودن از نظراعصاب باقرصا عال ...

البته بعد ی مدت احتمالن دکترم قرصامو قطع کنه بدون قرص هم عالی باشم

البته بعد ی مدت احتمالن دکترم قرصامو قطع کنه بدون قرص هم عالی باشم

*جوری ک بدون قرص هم عالی باشم

دیقا برام مشکل معده بوجود اوردگلاب به روت هرچی میخورم میارم بالا حتی اب

میدونم چی میگی گلم...خیلی خیلی لحظات سختیه...من نفسم میگرفت با حال خراب شبی حتی ۲ تا ۳ دفعه میرفتم درمانگاه...حس میکنی داری خفه میشی..ولی اینا همه تلقین ماست...فقط آرامش باید داشته باشی...با خودت همیشه تکرار کن، کاری که من میکنم: بگو هیچ چیزی توی دنیا ارزش حملات عصبی منو نداره...خودتو هی با این جملات آروم کن..باور کن تاثیر داره...هرکسی که ناراحتت میکنه و عصبیت میکنه باهاش کات کن حتی اگه عزیزترین کسانت باشن....من حتی با خانوادمم رابطه رو کمتر کردم..چون ناخوداگاه مشکلاتشون ناراحت و عصبیم میکرد...به خودت و حالت رحم کن...این زندگی ارزش عذاب کشیدنمون رو نداره...آروم کن خودتو...آهنگای شاد بزار و توی خونه برقص...به همسر و خانوادت بگو خبرهای بد و ناگوار رو برات خبر نیارن...تا میتونی سعی کن از خبرهای بد و جو های متشنج دوری کنی..انشاالله به زودی زود از این بیماری نجات پیدا کنی عزیزم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
خب چرا دیدگاه تو عوض نمیکنی ؟  ارتباط تو باخدا قوی کن  نمیدونم نماز میخونین یا نه سعی کن ...

من نمازمو یه مدت قطع کردم الان برگشتم راستشو بخای ایمانم خیلی ضعیفه اخه یع چیزایی از خدا خاستم بهم نداد هیچ تازع اوضاعمو بدتر کرد هرسریم دست بع دعا میارم مصیبتی سرم نازل میشه واس همینه دوری کردم ترسیدم اوضاعم از این بدتر شه الان برگشتم سرنمازام ولی دیگه ایمانم ضعیف شده چون هرسری صداش کردم اصلا صدامو نشنید ولم کرد تو حال خودم اوضاعو بدتر کرد واسم چن سالیه همش غم وغصه قرصا اعصاب فایدع ندارن روانشناس هم ده جلسه فقد حرف میزنه از اتاق میزنی بیرون حرفاشو یادت میره فقد به فکر پولن تا خوب شدنت روانیت میکنن مصلا درمانت تو ده جلسع باشه ایقد تابش میدن تا برسه به سی تا بیماراشونو از دست نمیدن چون منبع درامدشونه به فکر مصلحت خودشونن دیگه افتادم تو کار درمان کردن خودم تو خونه با اینکه مسخ شخصیت وافسردگی دارم نمیدونم چطو درمان کنم خودمو هزینه دکتر واصلا ندارم پدرم حقوقش خوبه برسه بع خوروخوراکمون خستم 

خدایاکمک
میدونم چی میگی گلم...خیلی خیلی لحظات سختیه...من نفسم میگرفت با حال خراب شبی حتی ۲ تا ۳ دفعه میرفتم د ...

مرسی مهربونم ممنونم که درکم کردی  چشم به توصیه هات عمل میکنم 😙

خدایاکمک
مرسی مهربونم ممنونم که درکم کردی  چشم به توصیه هات عمل میکنم 😙

چشمت بی بلا...مراقب خودت باش⚘❤

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
من نمازمو یه مدت قطع کردم الان برگشتم راستشو بخای ایمانم خیلی ضعیفه اخه یع چیزایی از خدا خاستم بهم ن ...

ارتباط تو باهاش زیاد کن خیلی زیاد 

باخدا خیلی حرف بزن حرفهای دل تو بگو بشین براش تعریف کن امردز چه اتفاقی برات افتاد و ازکی ناراحت شدی و کی خوشحالت کردا و ....

موقعی که ناراحتی میخوای باخدا درد ودل کنی خودت جوری تصور کن انگاری سرتو گذاشتی رو زانوهای خدا وخداهم داره موهوتو نوازش میکنه چشم هاتو ببند خوب تصورش کن 

گاها بشین گریه کن خوبه 

طبیعت گردی کن برو اطراف شهر 

خوراکی هم مهمه تغذیه توهم اصلاح کن کلا موادغذایی ارگانیک مصرف کن اصلا فست فود و غذاهای کنسروی و مانده و ماکارونی و دوغ و نوشابه و دلستر و...... مصرف نکن

برای بهتر شدن هرکی مبتلاس دعا میکنم همینطور برای استارتر اما اگ نظر منو بخای خودت بهتر از هرکسی خودتو میشناسی اگ بیماریت درحدیه ک میتونی خودت خودتو خوب کنی دنبال درمان نرو اگ درحدیه ک زیاد بد نیس و فقط احتیاج ب کمک و یاری از کسی هستی مشورت بده بهت مشاور و روانشناس روانکاو رواندرمانگرو...اگ ی لول بالاتری یکم بیشتر ب کمک احنیاج داری دکترعمومی اگ وضعت خرابه انقد متخصص برو تا ازیکی جواب بگیری خدایی نکرده دور از جون کسایی ک شدید تراز ماان بستری میشن من راه اخر خداروشکر نرفتم بغیر از روانشناس همون یکی دو جلسه.... روانکاوو رواندرمانگر این چرت پرتاام نرفتم با کمک خودم ب خودم دکترعمومی اینا تو هفت ماه کنترلم کرد اما زندگی نمیکردم در واقع شبمو روز میکردم تا ب مرگ طبیعی بمیرم اما قرص خوب واقعا معجزه میکنه واز طرف خداس این نعمت ب وسیله دکترای خوب

قرصا بخدا ادمو دیوونه میکنن

قسم الکی نخور...قرصها هزاران ادمو خوب کردن بعضیاام ک حالشون با قرص بدتر میشه یا خوب نمیشن یا دکترشون بدرد نخوره یا بدنشون ب قرص سازگاری نداره خوب نمیشن یاا عوارض زیادی ب بدنشون میده ب بعضیا کم پیش میاد من پیش دکتر بدرد نخور رفتم خودم واقعا پشه چیزی از مشکلاتم کم نکرد اما قرصا خدارشکر سازگاری داشتن عوارض معمولی داشتن وخوبم کردن همشون عوارض دارن برا بعضی ادما خیلی بد عوارض دارن کم پیش میاد