2777
2789
اختلالات روانی حملات پنیک ینی ترس یهویی ووحشتناک واظطراب خیلی شدید همراه با تپش قلب ولرزش دست وپا وت ...

۹ سال عذاب کشیدددددددم...پانیک لعنتی آبم کرد...قرص مصرف کن یه مدت حتما...آرومت میکنه

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه من الان یکسالی دچارشم ومسببش من بودم از گذشتم میاد تنبلم کاری نمیکنم واسش قرص مصرف کردم فایده ند ...

اگر راضی یکم از شرایط زندگیت بگو و حملاتت در چه حدیه؟

قرص اون موقع خوب اثر میزاره گه خودتم بحوای درست شی 

مهم ترین اصل خودتونید 

۹ سال عذاب کشیدددددددم...پانیک لعنتی آبم کرد...قرص مصرف کن یه مدت حتما...آرومت میکنه

یکسال مصرف کردم دکتر بهم گف قرصا فقد تسکین میدن وجلوشو میگیره موقتین اصاا راه درمانش قرص نیست بعد اینکه قطع کنی سراغت میان باید خودشو درمان کنی اعصابتو اروم کنی واقنم راست گف من تا قطع کردم دوماه بعدش دچار حملات شدم

خدایاکمک
اخه من الان یکسالی دچارشم ومسببش من بودم از گذشتم میاد تنبلم کاری نمیکنم واسش قرص مصرف کردم فایده ند ...

عزیزم من تنبل نیستم روانشناسم خوشم نیومد نمیرم دیگ برای بیماری یبار رفتم دکتر جواب نگرفتم رفتم ی دکتر دیگ جواب گرفتم اصلا عمومی نرو پیش متخصص هم میری بعضیاشون خوب نیستن انقد عوض کن تاجواب بگیری

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
اگر راضی یکم از شرایط زندگیت بگو و حملاتت در چه حدیه؟ قرص اون موقع خوب اثر میزاره گه خودتم بحوای در ...

میدونی خاهر این من بودم که فشار واسترس واظطراب وترس وارد زندگیم کردم من زندگی سختی داشتم اما نه بع اندازه اڋیت وازاری که بع خودم رسوندم ارامش اعصاب نداشتم کلا تو زندگیم من زدم با کارام بدترش کردم جا اینکه خودمو اروم کنم باعث شدن مشکلاتم دست به کارای بزنم که باعث تشدید اظطراب وترس بشن تو زندگیم من قرص مصرف کردم فایده نداشت اصلا

خدایاکمک
عزیزم من تنبل نیستم روانشناسم خوشم نیومد نمیرم دیگ برای بیماری یبار رفتم دکتر جواب نگرفتم رفتم ی دکت ...

من مسببش خودم نبودم 

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
دکترچاووشی میگه باید سطح کلی استرس پایین بیاد میگه پنیک اتک مثل یه نارنجک میمونه که باید جلوی روشن ...

استرسو میاری پایین اما صحنه استرس زا ببینی شب حملع بهت دست میده ناخوداگاه

خدایاکمک
من‌اره خوب شدم😃ب لطف عشقمممم امام رضا ❤ فقط گاهی استرس میگیرم ک‌اونم خیلی بهتر شدم نسبت ب قبل 

امام رضا معجزه میکنه واقن خداروشکر عزیزم انشالله تنت همیشه سالم باشه

خدایاکمک
یکسال مصرف کردم دکتر بهم گف قرصا فقد تسکین میدن وجلوشو میگیره موقتین اصاا راه درمانش قرص نیست بعد ای ...

آره خب راست میگه...فقط یه امید به زندگی برای خودت پیدا کن...این بیماری از استرس و میل و نداشتن به زندگی میاد...در کل منشاء افسردگی داره...اونو درست کنی حله....من از وقتی باردار شدم حملاتم رفت خدارو هزار مرتبه شکر...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
اینا فایده ندارن تا عصبی بشی میاد سراغت سریع

ببخشید ولی شما دنبال معجزه ای؟ن قرص میخوری ن روانشناس میخای بری دیگ کارهایی ک خودتم میتونی بکنی همینا هستن اروم کردن خودت ب روش های مختلف تو هیچکدومشونم معجزه نیس.باید ازبین این سه تا راه یکیو انتخاب کنی من هر سه تا راهو برات توضیح دادم رفتم نیاز ب تلاش زیاد داره اخرسرم نگاه میکنی میبینی ععع من اصلا زندگی نکردم همش درحال اروم کردن خودم بودم اما قرص اسون ترین راهه ازبینشون بیماری من باشما فرق داش اما راه حل های بیماری اعصاب همین سه تاان ب روش های مختلف

امام رضا معجزه میکنه واقن خداروشکر عزیزم انشالله تنت همیشه سالم باشه

مرسی گلم.اره واقعآ.چون وقتی ک‌حمله بهم دست‌میداد دست خودم‌نبود انقد حس بد داشتم‌ک بلند بلند فریاد میکشیدم وحشتناک گریه میکردم و فقط میگفتم‌یاامام رضا کمکم کن .الانم موقه استرس فقط یاد امام رضا و‌دیدن عکس گنبدش و ذکرش ارومم‌میکنه .میفهمم حالتو خداکنه امام رضا حالتو‌خوب کنه

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
میدونی خاهر این من بودم که فشار واسترس واظطراب وترس وارد زندگیم کردم من زندگی سختی داشتم اما نه بع ا ...

خب چرا دیدگاه تو عوض نمیکنی ؟ 

ارتباط تو باخدا قوی کن 

نمیدونم نماز میخونین یا نه سعی کنین بخونین و هر روز یه صفحه قران

سعی کن هیچ وقت از زندگیت ناله نکنی باور کن همه ی ما گرفتاری و سختی و مشکلات داریم 

من خودم دچارش بودم و شدم البته ۳ ماهه 

سعی کردم دیدگاه مو عوض کنم شاد زندگی کنم غصه هیچی رو نخورم صبور باشم و ازهمه مهم تر خدارو تو زندگیم درکش کنم وقتی خدارو داریم دیگه چرا استرس داشته باشیم ترس داشتخ باشیم