2777
2789
عنوان

💛 شعر...💛

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 119 پست
ما زنده به انیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست صایب💜

رنج‌ها بردیم و آسایش نبود اندر جهان؛
ترک آسایش گرفتیم این زمان آسوده‌ایم...
#سعدی🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا که از عشق حسین نغمه دل سر دادم هر چه آموخته بودم همه رفت از یادم جواد مقدم 

نوشتم اول خط بسمه‌ تعالی سر
بلندمرتبه پیکر، بلندبالا سر
فقط به تربت اعلات سجده خواهم کرد
که بندۀ‌ تو نخواهد گذاشت هرجا سر
قسم به معنی «لا یمکن الفرار از عشق»
که پر شده است جهان از حسین سرتاسر
#سیدحمیدرضابرقعی🍃

روزگارست که گه عزت دهد گه خار دارد چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد حافظ💙

ای چَرخ همان گیر که از جورِ تو مُردیم؛
هر دَم اَلَمی بر اَلَم افزودنِ ما چیست...!
#وحشی-بافقی🍃

گفــتمش : در دل و جــانی ،،، تـو بــگو مـــن چه کـنم ...؟ گــفت : نبــض ضــربانی؛ تــو بگــو مــن چ ...

ای زندگی تن و توانم همه تو
جانی و دلی ای دل و جانم همه تو
تو هستی من شدی از آنی همه من
من نیست شدم در تو از آنم همه تو...
مولانا🍃

ای زندگی تن و توانم همه تو جانی و دلی ای دل و جانم همه تو تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم د ...

هرچه ڪردے بادل زردم..
نوشتم بیخیال

گفته بودے بر نمیگردم

نوشــــتم بیخیال

بیخیال اینڪه دانستے
به پایت سوختم

بیخیال آنڪه شد دردم
نوشتم بیخیال

‌‌‌‎‌‌‌

🍃💐🍃

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
امیدِ وصلِ تو جانم به رقص می‌آرد؛ چو بادِ صبح که در گردش آورد ریحان... #سعدی🍃

خرم آن عاشق که آشوب دل و دینش تویی
کار فرمایش محبت، مصلحت بینش تویی

شورش عشاق در عهد لب شیرین لبت
ای خوشا عهدی که شورش عشق و شیرینش تویی

سلام صبحت بخیر خانومی❤

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
دلتنگی آدم را به خیابان میکشد دلتنگم؛ و مردم نمیفهمند قدم زدن گاهی از گریه کردن غم انگیز‌تر است

"سرمد" ! اگرش وفاست ، خود می‌آید
گر آمدنش رواست ، خود می‌آید

بیهوده چرا در طلبش می‌گردی ؟
بنشین ؛ اگر او خداست ، خود می‌آید

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

[QUOTE=179631428]گر متفرق شود خاکِ من اندر جهان؛ باد نیارد ربود گَردِ من از کویِ دوست... #سعدی🍃[/QUOTE

لذت و صل نداند مگر آن سوخته‌ای
که پس از دوری بسیار به یاری برسد

قیمت گل نشناسد مگر آن مرغ اسیر
که خزان دیده بود پس به بهاری برسد

"سرمد" ! اگرش وفاست ، خود می‌آید گر آمدنش رواست ، خود می‌آید بیهوده چرا در طلبش می‌گردی ؟ بنشین ؛ ا ...

🙏👌

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
ساقی به سر زُلف تو سوگند که آخر  در حسرت ناز لب پیمانه بمیرم  حمید علیمی

ای کاش میدونستین شعر،با متن مداحی و ترانه خیل خیلی خیلی فرق داره.من خودم مذهبی ام اما اینکه متون مداحی و بعضی دوستان متون ترانه رو میارین جز شعر خیلی کار غیر حرفه ای هست

لایک نکنید خیلی ممنونم
ای کاش میدونستین شعر،با متن مداحی و ترانه خیل خیلی خیلی فرق داره.من خودم مذهبی ام اما اینکه متون مدا ...

سلام

والا ما در همین حد بلدیم😁

شما هم ما رو به بزرگواریتون ببخشید

خدانگهدار نی نی سایت👋