یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آمدي چشمي به چشمم دوختي ممنونتم آتشي را در دلم افروختي ممنونتم گوشه چشمي آمدي آشوب در جانم نشست نا ...
✠افسوس ڪه ما قوم پر از افسوسیم..!
✠در ذهن فقط خاطـــره را مے بوسیم
✠تا هست ڪـــــــسے ، دور ز بودن هاییم
✠تا رفت ز هجرش، همه شب مے سوزیم...
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
تقدیر چرا خواست بیایی سر راهم؟ یعنی چه که افتاد به چشم تو نگاهم؟ چشمان تو دیدم که شدم راهی دریا از ...
دلتنگی آدم را به خیابان میکشد دلتنگم؛ و مردم نمیفهمند قدم زدن گاهی از گریه کردن غم انگیزتر است
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
به به... فقط نه من به هوایِ تو اشک می ریزم که هر چه رود در این سرزمین؛ مسافرِ توست... #فاض ...
"اشــــــــکهایـــم" را "بـــــى صـــــــدا" در اوج "ســـــــــکوت" مى ریزم ......!!! •••• "هـــــــق هــــــق" •••• بــــراى کسـیـ است کــــه کـــســى را بـراى پــــاک کـردن اشکـــــهایـــش دارد.......!!
🌺