2777
2789

مثل دیوانی که خلق آن را تفأل میزنند

بین دستان گرفتاران ، گرفتاریم ما

دردهای ما به غیر از ما ندارد مرهمی

ساکن شهر طبیبانیم و بیماریم ما !

حسین_دهلوی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
مثل دیوانی که خلق آن را تفأل میزنند بین دستان گرفتاران ، گرفتاریم ما دردهای ما به غیر از ما ندا ...

طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟
برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را
#هلالی-جغتایی🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=179622963]طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟ برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را #هلالی-جغتایی🍃[/QUO

امید پر زدن بده به این شکسته بال ها
بپر که آسمان من پر است از این محال ها

خیال می کنم که تو مرا رها نمی کنی
امان از این امید ها ... امان از این خیال ها !

نفیسه_سادات_موسوی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
دگر به عهد بسته ام بتو‌وفا نمیکنم بشامهای تیره ام تو را صدا نمیکنم اسیر دل نمی‌شوم خدا خدا نمیکنم ...

این مرد پای خواستنم جان نمیدهد
با اینکه عاشق است ، ولیکن دلیر نیست

شعرم پر است از تو که دل برده از همه
هرچند مثل قافیه اش بی نظیر نیست ...

[QUOTE=179622963]طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟ برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را #هلال ...

زنهار از این امیدِ درازت که در دلست!
هیهات از این خیالِ محالت که در سرست...
سعدی🍃

این مرد پای خواستنم جان نمیدهد با اینکه عاشق است ، ولیکن دلیر نیست شعرم پر است از تو که دل برده از ...

در رَهِ منزل لیلی که خطرهاست در آن؛
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی...
#حافظ🍃

زنهار از این امیدِ درازت که در دلست! هیهات از این خیالِ محالت که در سرست... سعدی🍃

بیا "فروغ" بخوانیم و خوب گریه کنیم
به سقف زل بزنیم و بکوب گریه کنیم

زنیم و آه... خدا آفرید ما را تا
بدون هیچ دلیلی غروب گریه کنیم...

مثل دیوانی که خلق آن را تفأل میزنند بین دستان گرفتاران ، گرفتاریم ما دردهای ما به غیر از ما ندا ...

از منست این غم که بر جان منست   دیگر این خود کرده را تدبیر نیست💙

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A