resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عنوان 💛 شعر...💛 686 بازدید | 119 پست یار آن بُوَد که صبر کند بر جفایِ یار؛ترکِ رضایِ خویش کند در رضایِ یار!گر بر وجودِ عاشقِ صادقِ نهند تیغ؛بیند خطایِ خویش و نبیند خطایِ یار...#سعدی🍃 1399/12/14 | 00:06 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 مثل دیوانی که خلق آن را تفأل میزنندبین دستان گرفتاران ، گرفتاریم مادردهای ما به غیر از ما ندارد مرهمیساکن شهر طبیبانیم و بیماریم ما !حسین_دهلوی# لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 مثل دیوانی که خلق آن را تفأل میزنند بین دستان گرفتاران ، گرفتاریم ما دردهای ما به غیر از ما ندا ... طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را#هلالی-جغتایی🍃
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 [QUOTE=179622963]طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟ برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را #هلالی-جغتایی🍃[/QUOامید پر زدن بده به این شکسته بال هابپر که آسمان من پر است از این محال هاخیال می کنم که تو مرا رها نمی کنیامان از این امید ها ... امان از این خیال ها !نفیسه_سادات_موسوی# لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
لبخندفرداها عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 325 دگر به عهد بسته ام بتووفا نمیکنمبشامهای تیره ام تو را صدا نمیکنماسیر دل نمیشوم خدا خدا نمیکنمشناختم دگر تو را ز بعد انتظار ها...
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 دگر به عهد بسته ام بتووفا نمیکنم بشامهای تیره ام تو را صدا نمیکنم اسیر دل نمیشوم خدا خدا نمیکنم ... این مرد پای خواستنم جان نمیدهدبا اینکه عاشق است ، ولیکن دلیر نیستشعرم پر است از تو که دل برده از همههرچند مثل قافیه اش بی نظیر نیست ... لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
لبخندفرداها عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 325 سکوت میکنم و عشق در دلم جاری ست که این شگفت ترین نوع خویشتن داریست
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 [QUOTE=179622963]طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟ برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را #هلال ... زنهار از این امیدِ درازت که در دلست!هیهات از این خیالِ محالت که در سرست...سعدی🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 سکوت میکنم و عشق در دلم جاری ست که این شگفت ترین نوع خویشتن داریست موسیقی سکوت؛ صدایی شنیدنی است؛بگذار گفت و گو به زبانِ هنر شود...#فاضل-نظری🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 این مرد پای خواستنم جان نمیدهد با اینکه عاشق است ، ولیکن دلیر نیست شعرم پر است از تو که دل برده از ... در رَهِ منزل لیلی که خطرهاست در آن؛شرط اول قدم آن است که مجنون باشی...#حافظ🍃
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 زنهار از این امیدِ درازت که در دلست! هیهات از این خیالِ محالت که در سرست... سعدی🍃 بیا "فروغ" بخوانیم و خوب گریه کنیمبه سقف زل بزنیم و بکوب گریه کنیمزنیم و آه... خدا آفرید ما را تابدون هیچ دلیلی غروب گریه کنیم... لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 من مهربان ندارم نامهربان من کو.. دور از آن آشوب جان و دل، دگر صبرم نماندآفت صبر و دل و آشوبِ دینِ من؛ کجاست؟#وحشی-بافقی🍃
___گیسو_کمند___ عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3006 مثل دیوانی که خلق آن را تفأل میزنند بین دستان گرفتاران ، گرفتاریم ما دردهای ما به غیر از ما ندا ... از منست این غم که بر جان منست دیگر این خود کرده را تدبیر نیست💙 دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A