شوهرم پیام داد بیا ببینمت واسه اخرین بارحرف بزنیم منم ب کسی نگفتم ب خونوادم گفتم میرم پیش دوستم رفتیم حرف زدیم گفت دوسم داره ی عرصت دیگ بهش بدم محکم بغلم کرد فشارم داد گریه کرد خیلی دلم تنگ شده براش ولی پدرمادرم کوتاه نمیان ۲۴ دادگاهمونه ننیدونم چیکارکنم چ بگم ب قاضی حکم نده واسه طلاق ازیه طرفم بابام خودش کاملا ب پیچوخم این راها واردع مجبورم جلوقاضی فقط بگم طلاق
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نه زندگی خودته به دیگران چه حتی خانواده اگه مطمنی راهت درست بشین با خانواده حرف بزن برگرد به زندگیت
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
عزیزم روا هست خدا رو اینطوری خطاب کنی در حالیکه بهت عقل داده؟ از خودش کمک بگیر مطمین باش کمکت میکنه.. من خودم امروز اشکم به خاطر یه مسیله در اومد ولی..