سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 عنوان بیگانه ایی با من است فیلمش قشنگه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست ارزش داره ببینم؟ شبا آی فیلم میده جای آنامالان یه عده میان میگن مگه کسی هنوز تلوزیون میبینه؟ باید بگم آره من میبینم😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 دیروز | 23:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 من بچه کوچیک داشتم خونه نشین شدم دیگه دائم پای آی فیلم بودمالانم کلی مشغله دارم ولی فیلما رو میبینم ولی تازه فهمیدم آی فیلم هم باحاله ها😂ولی بعضی فیلماش چرته ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 ولی تازه فهمیدم آی فیلم هم باحاله ها😂ولی بعضی فیلماش چرته من چرتاشم میبینم😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 من چرتاشم میبینم😂😂😂 برای خودت ارزش قائل باش😂😭من فقط از یاد رفته و آناماز یوسف پیامبر با تلویزیون آشنا شدم ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 برای خودت ارزش قائل باش😂😭من فقط از یاد رفته و آناماز یوسف پیامبر با تلویزیون آشنا شدم هم زمان کارامم انجام میدم مثلا امشب لباس دوختم فیلمم دیدم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 هم زمان کارامم انجام میدم مثلا امشب لباس دوختم فیلمم دیدم خوشبحالت چقد لباس دوختن رو دوس دارم ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 خوشبحالت چقد لباس دوختن رو دوس دارم من تازه شروع کردم پیشنهاد میکنم بری کلاس خیلی حس خوبیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 من تازه شروع کردم پیشنهاد میکنم بری کلاس خیلی حس خوبیه همین جهاد دانشگاهیا یا نه خصوصی؟ ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 همین جهاد دانشگاهیا یا نه خصوصی؟ نه خصوصی میرمجهاد مگه داره؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 نه خصوصی میرمجهاد مگه داره؟ اره داره ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 اره داره چه جالب در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 چه جالب یه لیستی بهم دادن خیلی چیزا بود ولی حوصلشو نداشتم😭 ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 یه لیستی بهم دادن خیلی چیزا بود ولی حوصلشو نداشتم😭 حتما یه کلاسی برو اگه خانه داری واسه روحیه ات عالیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7714 حتما یه کلاسی برو اگه خانه داری واسه روحیه ات عالیه تا عید سرکار میرفتم اونم چندسال بود..دیسک کمر گرفتم نمیتونم زیاد بشینم یا سرپا وایستم دیگه نرفتم ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26451 اره قشنگه ببین چه خوب مرسی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍