2777
2789
عنوان

خدایا ب خودت قسم خیلی نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 24 پست

دلم واسه خدا سوخت 💔

شما چقدر از همسرت مطمعنی ؟ اخه من حس میکنم هیچ پدر و مادری بد بچشو نمیخواد  یعنی کارشون از روی نگرانیه     علت جدایی از همسرتون چی بوده  که اینقدر پدر و مادرو نگران کرده ؟ 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روا هست خدا رو اینطوری خطاب کنی در حالیکه بهت عقل داده؟ از خودش کمک بگیر مطمین باش کمکت میکنه. ...

باور کن به هممون به یک اندازه عقل نداده

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
دلم واسه خدا سوخت 💔 شما چقدر از همسرت مطمعنی ؟ اخه من حس میکنم هیچ پدر و مادری بد بچشو نمیخواد ...

موادکشیده ولی اخه چقد التماسشوکردم چقدنزرونیاز ک زندگیم خوب بمونه درست بشه ولی نمیشه ک نمیشه

عزیزم روا هست خدا رو اینطوری خطاب کنی در حالیکه بهت عقل داده؟ از خودش کمک بگیر مطمین باش کمکت میکنه. ...

یکساله دارم صداش میزنم فقط بدبختی میباره واسم

موادکشیده ولی اخه چقد التماسشوکردم چقدنزرونیاز ک زندگیم خوب بمونه درست بشه ولی نمیشه ک نمیشه

خب منم جای پدر و مادرتون بودم همینجوری سخت گیری میکردم  داری ریسک بزرگی میکنی که میخوای برگردی   البته من نمیگم کار بدی میکنی اما   دوتا حرف میزنم 

یکی اینکه  بخاطر هیچ کسی به مادر و پدرت پشت نکن  

دوم اینکه اگه میخوای برگردی  مطمعن شو پاکه پاکه    با نارضایتی خانواده برنگرد   و من جات بودم حق طلاقو میگرفتم    

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
خب منم جای پدر و مادرتون بودم همینجوری سخت گیری میکردم  داری ریسک بزرگی میکنی که میخوای برگردی ...

میدونم حق بااوناس دست خودم نیس لعتتی نمیدونم چرا عاشقشم 

هرراهی ک بشه رفت ومن رفتم هرچقد زجرکشیدم چقدر نزرونیاز ودعا وگریه والتناس ک کمکم کن ولییییی هییییی

همین که یکی از کاربرا گفت بگو ازش حق طلاق میگیرم تا خانوادت راضی شن

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...