2777
2789

واسه اولین بار نمره ۱۸ گرفته داره زارزار گریه میکنه میگه همه دوستام تعجب کردن ازم😐معدل امتحان های میان ترمش ۱۹/۹۰ شده بهش میگم چون این امتخان همه درستت نبوده بخاطر یک نمره دهی صدم کم شده اشکال ندارههههههه

بابا شمام یچیزی بهش بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای بیچاره زندگیش داغونه اگه همین رویه رو پیش بگیره آدمه باهوش ولی بدون خلاقیتیه

پس فردا ازدواج کنه خانواده تشکیل بده یا بره سرکار وارد جامعه بشه مشکل براش پیش بیاد اصلا نمیتونه حل کنه خودش داغون میشه و افسرده....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چندمه

بگو روزی برسه بیفتی مهم نباشه😂

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بگو کارت تمومه دیگ از حالا به بعد خودتو یه فرد بی سواد بی تحصیلات بدون

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

چندمه؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
چرا

چون الان در وضعیتی هستم که از انواع دانش آموز چه خوب چه بد چه درسخون چه درس نخون بیزارم

ببخشید نباید می گفتم اما خودت پرسیدی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم