2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم خوب گفتم؟ اسکریت

1593 بازدید | 79 پست

https://s16.picofile.com/file/8426751500/Screenshot_۲۰۲۱۰۳۰۲_۲۳۳۰۴۸.jpgبرا روز پدر پیراهن خریدم برا باباش روز بعدش مامانش زنگ زد گف ببر عوض کن ژاکت بگیر براش 

منم میدونستم ک عوض نمیکنن ب رو خودم نیوردم اصلا

امروز رفته بودم بیرون وقتی برگشتم شوهرم گف لباس برا بابام خریدی گفتم لباس گرم دیگه نیس گف پس چطور جاریت خریده بود گفتم من امروز نگا کردم ندیدم جایی بعدم گف دیگه نمیخواد چیزی براشون بخری با این خرید کردنت منم محل ندادم بهش و قهر کردیم 

تو واتسآپ اینو بهش دادم 

نه بد نگفتی 

مردها از حرف رک زنها بدشون میاد متاسفانه 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکووکوووکوکوو

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉