2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 448 پست

@m4m‍ گلم نظرت راجع به بقیه؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخیر مرسی

با کاربر @m4m بودم🤦🏻‍♀️

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

😅😅جون هنوز هستی 😅با این بازی که ما میکنیم عمرا سمت این بازی بیایی 😆😆😆😆😆😆

ن باحاله

خوشمان امد فقط يكم حساب شده تر بايد باشه

اشكال نداره شبه اول بود كلا اين بازى تو نى نى سايت پياده شد

طبيعيه تجربه شد برا يه شب ديگه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
🙋‍♀️

بفرما شما معرفی و اعلام خرسندی و صحبت یا اتهام

دوستان پس از این به بعد 

چالش رو خودم میگم

دفعه بعدی زود جواب بدید چون رد میشم زود 

و اسامی رو پست می کنم افرادی که بیشترین لایک رو داشته باشن از خودشون دفاع می کنن بعد دوباره اسامی پست میشن و در آخر بیشترین لایک از بازی خارج میشه

ولی لطفا لطفا زود جواب بدید

کنده خیلی تعدادو کمتر کنیم بهتر میشه

آره تعداد زياده مديريت كردن سخت ميشه

حتى بازيكنام ممكنه قاطى كنن نتونن درست تحليل كنن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خسته شدم...

خیلی کند پیش میره.در حالت عادی الان باید روز سوم میبودیم...

دقیقا از ساعت ۱۱ توی این صفحه مومدم.سرم درد گرفت انقدر بروزرسانی و زدم...🚶🏼‍♀️

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀