2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 448 پست

بچه هاااااا

آخه چطوری یه نفر رو حذف کنم وقتی نقش داره؟🤔

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😆😆😆😆دقیقا منم یه دور خوندم اخه یه ساعت گزشته هر کی باشه یادش میره خو 😅

دقیقا من خستم هستم 

چ خبرع خو 

اینجور کیف نمیدع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

والا من یادم رفت کی چی گفته بود دارم دوباره میخونم از اول    

دقيقاً همين بلا سره منم تماشاچيم اومد

تازه منى كه هيچ مسئوليت اعلان و حرفى برا زدن نداشتم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بریم بازی ۵ نفره

هرکی درست کرد تگم کنه💕

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

کسی از خواننده ها نیست بخواد بازی کنه؟

یکی درخواست بده بیاد به جای پریناز 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه هاااااا آخه چطوری یه نفر رو حذف کنم وقتی نقش داره؟🤔

عب نداره اگه زره پوش باشه میمونه اگه دوباره حذف شد میره ولی اگه هر نقش دیگه ایی باشه دیگه نتونشته دفاع کنه باید اخراج بشه و تیر مافیا هم باشه اگه دکتر نجات نده باید بره بیرون

دقيقاً همين بلا سره منم تماشاچيم اومد تازه منى كه هيچ مسئوليت اعلان و حرفى برا زدن نداشتم

شما میای جای این کاربر آخریه؟

در جریان بازی هستی؟

اگه میای درخواست بده نقشت و بگم

کسی نبود دوستان؟  

ن بیخیالش اخراج

گلم طرف نقش داره تو بازی 

شما میای جای این کاربر آخریه؟ در جریان بازی هستی؟ اگه میای درخواست بده نقشت و بگم

نه من ن😐با عرض عذر البته🌸

اصلا شايد يهو وسطش مجبور شدم برم

امشب رو من حسابى نيست

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/