2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

2394 بازدید | 448 پست

۱ @yagmur8095  

2 @______negar______  

3 @دختری_از_دیار_رویاها  

۴ @شادوشنگول  

۵ @نجوای_دل  

تروخدا توو بازی نیستید انقدر زر نزنید قابل توجه بعضیا دیگه سهمیه ندارم 😐

از ۱ تا ۵ شماره گذاری شد بقیه پست بعد 

هیچ 😄✌ ...

حاضر/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفرما نفر اول/

گوشم باتع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نفر اول تگ نشدم‌خدافظ

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
یا موسی بن جعفر

العی/

نفر اول تگ نشدم‌خدافظ

نکبت مافیاااس/

سلام مجدد

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام..........................................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

من تبلیغ داستانامو کنم جمعین 😐 بیایین نظر بدین با کلی ذوق نوشتم لینک یکیشون تو امضامه 💐🙏🏻

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
نکبت مافیاااس/

😂😂😂😂الان‌خوندم تاپیک‌رو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄